Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2416330

dosla ogavna jesen...jebes zimu,za zimu se mos obuci,a ovo vreme k'o da pomije padaju s'neba...pada ono sranje od kise,nemos ni ko covek prosetati,opikati nekog sporta...doslo vreme kada ce par meseci fanovi maj dajing brajda onanisati...

• Replies 3.9k
  • Views 153.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

можете у вишњичкој бањи да видите исто то, кад ветар нанесе облак из азотаре у панчеву

• Deceniju pre, sedimo ja i ortak u parkiću kod suda u Nišu... beše oko 2-3 izjutra, -10 stepeni, sneg, i cirkamo pivo. Dolaze 2 pandura, ja i ortak već nasumice izvadili lične, kad panduri: "Ma jok br

• Vitamin K Experience
    Vitamin K Experience

Dude where's my car? -Where's your car, dude?  

comment_2417301

Nemojte mrziti jesen i kisu, pa to je nesto najlepse sto mozete dobiti nakon onih znojavih vrelih dana gde ne mozes izaci iz kuce dok ne smrkne. Nakon sto sam iskusio 50 stepeni celzijusa definitivno jos vise cenim jesen i zimu.

Nista bolje od sivih oblaka, napokon osecam kao da mogu da disem. Kisa je donela svezinu, novih dah, a drvece nikad lepse. Oktobar je jedan od najlepsih meseca u godini, definitivno, i tek sada mogu da prosetam ko covek a da ne umrem od suncanice ili raka koze. Malo kise samo doprinosi atmosferi, ne umire se od toga, kao sto se moze od sunca.

A sto se tice sporta, mi smo bre igrali basket po kisi i snegu. Uzmemo lopate, ocistimo teren i igramo, sta nas briga. Zivi smo, nista nam ne fali. Po kisi je tek bilo zanimljivo igrati.

comment_2417306

Ne secam se koliko stepeni je bilo, ali znam da je teren bio pokriven snegom i da smo ga ocistili, i pri tom vec crkli od umora i nakon toga igrali basket. Jbg, bili smo fanatici u ono vreme, basket nam je bio ceo zivot bukvalno. :haha:

comment_2417365

Nemojte mrziti jesen i kisu, pa to je nesto najlepse sto mozete dobiti nakon onih znojavih vrelih dana gde ne mozes izaci iz kuce dok ne smrkne. Nakon sto sam iskusio 50 stepeni celzijusa definitivno jos vise cenim jesen i zimu.

Nista bolje od sivih oblaka, napokon osecam kao da mogu da disem. Kisa je donela svezinu, novih dah, a drvece nikad lepse. Oktobar je jedan od najlepsih meseca u godini, definitivno, i tek sada mogu da prosetam ko covek a da ne umrem od suncanice ili raka koze. Malo kise samo doprinosi atmosferi, ne umire se od toga, kao sto se moze od sunca.

Jesen u mom kraju.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.