Jump to content

Vrućina, 'ladnoća i ostale vremenske (ne)prilike


Dead Man Walking

Recommended Posts

Kod mene slično, prilaz zgradi ide direktno na ulaz na parking i nema gde da se gurne sneg kao kod ostalih ulaza zgrade. Nosam okolo, brdo postaje sve veće. A komšija klošar koji je izašao onomad posle mene da "čisti" je opušteno polomio tada lopatu i vratio na mesto. Stoka.

Share this post


Link to post
Share on other sites

coveku stvarno svaka cast.ne znam kako je u vecim gradovima ali u somboru je katastrofa. ima par grtalica koje ciste glavne puteve i ulice u samom centru,a ako se zaputis malo dalje od centra grada izaci u skorije vreme neces. sva sreca pa ima naroda koji hoce da pomogne. bilo je i pre snega i to 3x goreg pa je ceo grad bio cist,ne razumem kako jedan grad sme da dozvoli da se ulice ne ciste..

Edited by dimmu1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ovo što nema ruku su mogli da izostave, kakve veze ima. Svakako je takav trud za pohvalu.

 

Nisu to trebali da izostave, već je baš dobro što su to akcentovali, jer ako jedan invalid može da očisti 200 km puta, onda može i neko ko nije invalid (osim u mozak) da očisti 10 kvadrata ispred svoje kuće. U tome je poenta.

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa stvari kod nas i jesu u kurcu. Ta priča bi trebala da obriše nos onima koji ne čiste ispred kuće, jer ako može invalid, mogu i oni. Stvar je sama po sebi za pohvalu, bio on invalid ili ne, ali ako je invalid, njemu je teže to da radi, pa opet radi ono što neće da urade oni kojima je to lakše od njega.

Edited by Sisus

Share this post


Link to post
Share on other sites

Vala, kako ljudi ne skinu sneg sa svojih terasa i krovova? Juče mi se muškarac napatio, čisti komšiji krov, aman. Danas nam bar ne prokišnjava, to je dobro. Ali nije mi jasno. Samo da je skinuo kad je palo prvi put i drugi put, ne bi imao problem. Njemu ceo zid mokar. Kako ignorišeš mokar zid??? Zašto čekaš da se napravi santa leda ispod snega? Ili čekaš da ti dodje komšija da ga razbija?

Kontam možda mu je frka da sedne na sims...? Arrrh ljubitatapičku.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...