Jump to content

Најбољи (најсмешнији, најглупљи) постови свих времена


Axeanosilas

Recommended Posts

Guest Bata Životinja
Daleko bilo. Ali onoj Nataši Jovanović bih zlo isterao, a dobro uterao i još bih je naučio kako može malo pametnije da iskoristi svoj dugačak jezik.

 

 

a ti se palis na Vjericu Radetu... :) to je bas BLACK METAL!

 

:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Auuuuuuuu dećkooooo.posvećeno ubici, pola nisam razumeo, nešto mother uh-a...au jebote budjav lebac. Ja mislim da bih poentu tvojeg zivota svatio posle 9 piva i par buksni,ali masnih.imaš kolko godina, ponašaš se ko...PA KAKO TE NIJE BLAAAM kurvo, ono okaćiti na internet da te gleda svet...PA ajd donekle,al kako flaširaš,auuuu....i ošišaj se,stoji ti ko piletu dojke.

 

Prince,voleo sam tvoje razmišljanje,al sad,sve više mi se dojmi da si neki homo,latentni.

 

:):) :) Razbijach back in black, na Dimmu Borgir temi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nisi jebo ribe koje neslušaju metal?

auuuuuuuuuu,pa dal' si ti zdrav?

pa dok se pet meseci cimaš da ti neka metalka lopata da pičku,i to zavučenu u šumi od stidnih dlaka

šabanku radodajku ćeš izjebati posle samo deset pametno prozborenih rećenica.i možeš da joj radiš šta oćeš, ko gazda ciganima po svadbi.

 

 

najzad se vratio dobri stari razbijac

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pošto Mistress ne nudi ništa zauzvrat, ne mogu ni ja da joj kažem šta znači sintagma Grbave tange. Inače, imam ja svoju parolu, kao što Dickinson ima ''Scream for me...'' Moja parola je ''seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeex!'' Zna se šta mladi najviše vole i čega se rado sećaju.

 

Prince наш насушни дај нам данас. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da ne bi otvarali posebnu temu o Baji (koja je postojala, pa je zatvorena), Dinarskoj rok diviziji, Alfiju, Pirgu itd. bilo bi lepo ovde o ovim i slicnim pevacima da se pise i diskutuje. Mozda bi mogle ova i tema o Gedzi da se spoje (iako je covek zasluzio svoju temu, ali vidim da se malo ljudi javilo da ga slusa i voli).

Elem, pored Baje (koliki on, mozda, idiot bio), koji je genijalan (pogotovu sa pesmama Pevaj, Srbijo i Place dete pokraj Save), obozavam Dinarsku rok diviziju, odusevili su me. Sad sam pocela da skidam albume Koridora, nisu ni oni losi. Stvarno imamo mnogo kvalitetnih pevaca i bendova koji pevaju pesme (o) otadzbini.

 

 

ko sledeći postuje ovde posle mene, shvatiću to kao njegovu želju da mi popuši

 

izvolite:

 

 

najgenijalniji momenat ove sezone.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nas dragi princ opet udara: :)

Inače, ako hoćeš da stekneš puni doživljaj stereo zvuka, to možeš samo na slušalicama.

 

Prince - ne lupaj. Ajde sto nemas pojma ni da pevas, ajde sto si iritantan, nego sad jos i lupas gluposti.

Da je tako kao sto ti pricas, albumi bi se miksovali i obradjivali na sluskama a ne monitorima. Slusalice uopste nemaju headroom, da ne idem dalje...

Dakle, ne seri.

Eto mu i odgovora. :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

znam da je malo dugacko ali meni je ovo legendarno

 

Ej znadem ja tu Melissu Aleksinachku.Ta ti je bracane poznata radodajika u celoj jugoistochnjoj srbiji a tozovca mi i shire... Secjam se solsistichkog koncerna shto sam drzhao u hali sportova aleksinac jun mesec '98 godina.Tako sviro sam sa bandom jedno dvo ipo sata, a dvorana bez akreditacije pa je bila vrucjina znash kakva ko da sam sviro nasred Abu Dabija po vedrome nebu. Znachi bijo sam mlohav i znojav ko mitar miricj u spotovima s pochetka kriznih devedesetih.

Al poshto mi je gost iznenandjenja bijo Dzej Rahmadanovski, posle svirke upozna me on sa njom.

Silazim ti ja tako niz stependre secarajuci one preteshke klajvijature pravac beckstejdz,kako li se vecj danas zove,ono dzej pushi marleboro i rekne mi: ,, Lukase, ocjesh da te upoznadem sa mojom starom jebuljom ne mora se sad tushirash, mi cigani slabo se tushiramo ko ga jebe, ima ja da ti dadem jednu mandovku uzavrele krvi ko zdrehbica pred prepariranje...ovaj parenje. Sherecki ga pogledah pomalko u nenverici i odbrushalterisah mu oshtro i odsechno: ,,Shto da ne?'' Ijonako brate Dzejo nisam kreso shest mesetci, ako lazem kitu mi na panj setci.Zapalih ja u trenu tome usplahirenom pall mall, to je ona skroz crvena paklitca shto se danas vishe ne projizvodi. Piljim u jednu tachku, gde stajao stari grb SR Srbije ( za neupucjene dece socijalistichke republike pa otuda SR).

Shto je bijo jasan znak da halla dugo nije rernovirana.Ispushih ja tu pljugu nekako, ijako su mi se svakakvi kurci a i palci motali po glavi, kao ''kako cu se pokazati'', ''ocu li ubosti pravu rurperdu'' ipak razumte me shest meseci drkakurenja vrshnjaka nije mala stvar. A poslednji put kad sam se sekso bijo sam mortus nadrogiren pa se bash neshto i nesecjam kako je ispalo. dal sam se pokazao kao folk muzjak, turbo balkanatz. I eto odjedared nailazi ganci kepec kolega mi sa Melissom.

Ja je merkam i nemogu da verujem: Jebalame grupa viktorija i glam rock, gde nekada sam sviro, pa ova ko da nije cicganka. Auu imado se shta videti i rashta roditi. Perfektne obline, cenim grudi da su neka jaka trojka, evencionalno chetvorka, dupe nabudzeno da se hemisphere ocrtavaju. Obukla neke chizmice reko bih da su od lejopardove kozhe, po sharima bih deduktovao, al jebem li ga - mozhda i nije.

Ijonako se slabo razumem u divlje machke...Prozborih prvu rechenicu bezobzira shto me gnjechila knedla u grlu, ki u purberteltiju: Cjao, ja sam Lukas el sam te odnekud poznat mozda?

Da jesi, pa kako shefe nesi, odgovori ona jebozovnim joj glasem. Lichna karta ti je cool pesma, to je Aco mega hit, pa onaj motor shto vozash u spotu je do jaja. Baburasti Dzej je primetijo da je konvernzancija krenula svojim tokom pa reshi da ode, ijonako ne volim trojku bar ne s njega, kulojarima se pricha da je u krevetu prgav, te da u trenutcima sladostrashcja, zubima je kadar kidisati na tenstinse.

Znash da vozish motor? prijupitah je notorno. Oh da, deda Asim me je uchijo josh kad sam bila mala, na JAwi( za neupucjene to je onaj kulteni motocickl iz istochne njemachke).

Oh extra, to mi kazi, al posto ja slabo poznadem Alexinac bi li me ti malo prozvozlala poshto velish kak si iskusna, po tom pitaniju - prijupitah je ko poslednji papuchar.

Nije proshlo ni 5 minuta nashla se na prednjem sedishtu mog Harlema Davidsona, ja sam bijo pozadi iako je vetar shibo ko nezdrav, a ja tada furo dugu masnu kosu. Mnogo grdju nego danas.

Strujismo tako mi alexinachkim sokakacima, tek vidim neshto mi gmizi po kozhnim pantalonama.

Bi to njena crna ali nezhna ruka ko u tetkinu oklagiju, made in Dimitrovgrad.

Stisnu me ona za dva svedoka muzevno, pa se zapitah u sebi: Bogati Aco kakav stishcjaj da se nesi dovatio mozhda s nekom transnvenstintkinjom ... shta ga znam, danas je svet skroznaskroz pobenavijo.

Obzirom da me drzala za kinge dajamonde,vozila je jednom rukom. Chudo glavu ne izgubismo, zalelujasmo se u krivini jednoj opako,kod Devchine Chesme ( to vam je na parferiji Alexinca).

Prikochi ona iznenada, ja reko drknu nam guma a rezervniju nemam. Jok brale.

Zaparkira ga ona ispred kapije,a ono nije classichna kapija, ono ti je stambol kapija.

Golema ko kurac u Mitra Miricja. Uvede me ona u predvorje kucje, porpirilchno luksuzna za ciganski standardi. Reko bi da joj neko radi ko gangstarbajter,al zaboravih da je pitam piljeci svovreme u njene bradavitice koje su se ocrtavale preko tesne majce, ko treshnje u zimzelenoj kroshnji kad izrode. A bash beshe i sezona treshanja i berbatove istih.Sedoh ja na kozhnu garnerturu, pitame jesil za kavu?

Ja odgovori mozhe al da je gorcha ( jer sam vec predosecjo sladak sex).

Isto mi napricha kako joj je muzh kamijonedzija, chesto shlepa mendjunarondne ture pa retko je kucji.

I tako joj ja preprichahvah kronoloshki moju diskografiju, anegdotte sa turneja, chisto da se napravim fatza a i pripremim kvolitentan teren za rough seksachinu, na pomolu.

Zaneshen glupostima raznim oko toga ko mi kada producirajo album ( bilo ih pun kurac) i ja se vishe ne mogu setim - ispade mi sholja i sve uprskah mottorhead majcu koju sam tada furo.

Uze ona mokru krpu iz kuhinje, popevshi se ko gimnasticharka do kujne, preko shanka. Primetih ja tada ima ova opasno da ripa u krevetu ko Nadja Komanechi na olimpijadi svojevrejemeno.

Donese ona krpu pomeshanu skojekakve kemikalije, prisloni uz majicu poche da trlja, a meni se u gacjama piton ustrambulja. U naletu nesvakidashnje napaljenosti reko: jebesh i motorhed i majicu i lemija! zgrabih je za guzicu drusnu pa na hrastov parket ze zarvasmo. Zubima oshrtim mojim narkomaneskim poskidah joj tesne pantalonitze i one chizme shto ih podrobno opisah, odkopchah shlic iako je malo zakochio i zezo me ko Sekulu uchkur, u chini mi se trecjem delu, nebitno ... izvukoh razljapljenu i uzvalavljenu anakondu od silnije napaljenitosti. i pocheh slasno da ga butam u ''govnoispadalo'' ... vrag te odneo, kakav osecjaj, vrela mandovska cmaramerija, merak juzhnjacki nema shta.

nabijam nabijam oshtoumno ne posustajem, postepeno povecjavajuci frekvencu penentacije.

Zgrabi ga melissa izvadi iz furune, pa mete u usta ( e ne znam da l su se vec navatali tad tarzanchici)

Kazem vam ja ko u onom pornicju ,,Ass To Mouth,,. Butkam ga ja tako u usta, a ona istovrtemeno sheta kozhicu dugim joj prsticjima, chisto misleci da pospeshi enrekciju...mada chvrstog sam stava da za to nije imalo potrebe jer mi se udrvijo ko Misha pred kucnu pomochnicu, onu raldikalku shto glumila u zikinoj dinactiji. Osetih i grickanje glansa stojakovica mi, belim joj zubima ko u maraju kerri.

Cichao sam od delinrijuma, ki malo detence kad mu dadesh zvechku. Izvadih ga ja iz napucjenih usana, pa reko natrag u straznjicu. E tad sam se razjario, tako da i sad dok kucam, nabrdjan mi je ko te 98 godine, znachi pre okruglo jedne dekade.

Guram nemilosrdno, mislim da sam joj resice debelogcrewa ispreplito.Al tosha projeski - sve ima svoju mu meru. TRRRRRT prochu se gromoglasno u vili njojzinoj, mislim da je paljbu i komshilik chuo, ko kad grom udari za vecji pranznick. Upalih brzo svetlo, kad ono imado shta da videm: kilo govana po sveze hoblonvanom parketu...josh grdje zabraonisao mi se panchor ko da sam nocj proveo u skeptichkoj jami, ziv mi sve.Reko shta cu sad, kakav sam dijabolik ispao ( al ne dijabolik ko u mojoj kultnoj pesmi) shto kurton nisam navuko, bre glupi Aco - durex ne ulaze onolike milijone u koperanciji sa jazavcom, udruzenjem bivshih sidasha. Gde ti jemozak? U shifonjeru na dedinju li si ga zaboravijo?

Istrchah iz kuce onako nag i govnate alatke, kresnu harlema davidsona sav u paninci i reko sebi: jebesh paparazzo, brzo begaj si kucji, da polijesh vrshnjanka acetonom i glukomilnom kiselinom, dok nije docno.

Prikljuchih se ubrzo na autoput Beograd-Nish, izvlachim maximalno iz motora, al poshto me drko bugarski kareburator nisam mogo brze od 120 kmh. Jebiga ako Ivan Gavrilovicj mozhe 200 na sat - ja vala nesam mogo. Usput mi neke shabanke idjoshe paraleleno u traci samnom, kao neshto trube, a mene landara oker boje kitan ( oker poshto od silne brzine se pokoji trunak izmeta otkotrljo). Mislim pojebo bi vas klinke u tom vashem crnom BMW-u, al nikao u chmar,a nema se vremena pitanje zivota i smrti.

Posle 2h i 20 min, merijo na shtoperici shto mi ga Dzule Vana Gogh onomad davno poklonijo, stigoh u beli Grad Beograd ... a ja, bedak sa braon Kitanovichem Gurovichem. Srecja bi pomrachina i cvetiljke nisu radile ulichne od autokonmande do Dedinija. Behu neke denmonstaracije u vezi rezhima, restrinkcije - oce bit zbog toga. No,upado u dvorishte, kucjna pomocnjica Miranda mi otkljucha a mogu vam recji da me i jedva indentifikovala onakvog golog i kurcousranog. Doshlepa se ja do sobe spavacje, otvori h fijoku, de inache shtekam koku, uzedo i aceton i 3procenentni hiddrogel i glukamil pa sav bucjkurish na kitnu povrshinu. Jeste peklo ko u filmu Rane, al mi estradni mujtichari smo se ochelichili po pitanju bolova...a i ruchkanju volova sa gazdama, nakon tezgi. Sutra odo u Dragishu Mishovica na pregled, reche mi doktor Lokvenc kako nema problema, amlo gljivica na patlidzanu...a prepisa mi adenkvantne kreme, koje sam uredno mazo, za otkonjenje istih. I tako vam ja kazhem, zamalo nagrabusah s tom mandovkom Melissom ko Jare u ,,Kamiondzije opet voze.''

Narafno, melissin broj izbriso sam iz Nokie Kameleona ( top model monbilnog u ono vreme).

Koji ce mi, pregrtavam u glavi, jedva si zivu kosatu glavu izvukoh.

 

Tako vam ja kazhem, trnovit je nash estrandni put deco: shto bi matori latini i Pompeleon rekli:

PER ASPERA AD ASTRA! prevod za neuke mentalce ,, preko trnja do zvezda.''

 

 

Shmrk - poz!

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Danas sam video nesto krajnje lose - neko se israo na zadnjem sedistu autobusa sa tri vrata(58ca je bila u pitanju), smrdelo je zverovski, cak i ja koji nisam gadljiv i mogu svasta da istrpim sam morao da izadjem posle 3 stanice... Neverujem kakav mentol...

 

Kako sam se smejao :) A i ovo "krajnje loše" je tako genijalno upotrebljeno :)

Edited by Gojko

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lemur na temi o "sobi bez matoraca":

 

Zivim sam sa mackama, i nemam 150 godina A potrebu za ciscenjem stana imam tek kad provalim da se saplicem o djubriste. A i tad ne cistim nego placam kucnu pomocnicu, ne samo da cisti nego da mi i ....

Share this post


Link to post
Share on other sites

hajde akcija nedelju dana bez Princevih postova, pa odaberite best of.. Ovako smara.

Evo, ovo nije Prinčev post, al' je upućen njemu ;)

 

posto vidim da su ti roditelji u srodstvu, pusticu te da sam nastavis ovu raspravu.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Srećni Ljudi I Policajac Sa Petlovog Brda, Ponovo na RTSu!!!

 

Svetlana Bojkovic je jedina zena koja se vidi golim okom iz svemira,cuo sam...

 

 

Jezici

 

Vjerica Radeta eres una mala muher e mentirosa, jo no save komo un ombre puedo amave, lele...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...