Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.3k
  • Views 116.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• angels deserve to die
    angels deserve to die

Bilo je 10- 2

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ma gde preokreti u kosarci...sa dobrom odbranom,moze se drzati 4-0 do kraja tekme.Ubacis dva zadnja vezna,jednog sidrasa i jednog pivotmena,i da vidis.

• Author
comment_2156851

Mater mu, ne da mi se da vidim duel Maric-Pekmen, pa to ti je :D

Barsa izgazila sinoc Marusi (iako sam ja prvo video rezultat 58-55 i popizdeo xD), steta sto se tekme ne igraju u isto vreme, kap'ram da ce ovako nasi jos vise mozda da se stegnu, zbog pritiska tekme...

• Author
comment_2156859

Protiv Olympa ih sad za vikend isao sut bolesno. Prvo poluvreme 11/17, od kraja tekme ga kao i pokvarili, al' opet ostao oko 50%, Drew i Diamantidis pokidali. Though, pitanje je kako bi se igralo da ovima bilo Kelize i Burusisa.

comment_2156863

Svako ko očekuje da će ih Partizan oprati je blesav. Pekovića nema, ali on ionako nije igrao više od 20 minuta, ne vrti se igra Panatinaikosa oko njega. I nadam se da će odbranu odigrati bolje nego prošle nedelje, dosta su se gubili.

comment_2156993

Od svih kombinacija, nama ne odgovara jedino ako izgubimo veceras i od Barse a Marusi pobedi PAO...valjda se to nece dogoditi...

Da smo prolse nedelje pobedili Marusi sa 9 razlike, ovo veceras bi bila revijalna utakmica....ali da baba ima onu stvar, bila bi deda...(ili baba sa alatkom :haha: )

PAO nas sigurno nece pustiti, bice zajebano...

Ali se nadam da ce PAO u poslednjem kolu ipak dobiti Marusi...

Ma samo da odigramo kako znamo veceras, i da ove ne krene sut...pa da slavimoooo....

Edited by Feniks .

comment_2157011

Onomad se desilo čudo u Atini, ali bez euforije, još malo do večerašnje svečanosti, sačekajmo. Jesu drastično oslabljeni pod košem, demoralisani, ali treba zaustaviti i Dijamantidisa, Spanulisa, Jasikevičijusa...Ted Bundy-ja.

U pravu je Milenko, a zavidim Kuruzu, klasičnoj pičketini žandarskoj. :bigblue:

comment_2157141

Topli pozdrav iz Pionira. B)

Ako ne pobedimo, ti ces biti kriv, na tebi cemo iskaliti bes! Zato pazi sta radis, moras da se deres iz petnih zila, da gadjas protivnike, sudijama da pretis klanjem, plasis protivnicke igrace, sudije...ogroman zadatak je na tebi, nemoj da se zajebavas :D

comment_2157216

Koji je kilavac ovaj Djekic...

Ne mogu da verujem, opet dobijamo kos u poslednjoj cetvrtini, pa dokle vise!

Mrtvog Vranjesa bi oterao samo tako, kakvo je to drvo, ne mogu da verujem...prvu cetvrtinu nisam gledao(malo se bavio teretanom) ovo sto sam video u drugoj, izgubi drvo dve lopte, direktno da pas protivniku, kakav debil...u poslednjem napadu ne izadje na sut, ma ja ne znam kako ga vise ne oteraju...

Tako je magarac umalo sjebao dobijenu utakmicu protiv Barselone, izgubio kljucnu loptu...jebem ti zivot...

Bice zajebano do kraja...

Ja se i dalje uzdam u pobedu Panatinaikosa nad Marusijem :D

comment_2157247

Ne vredi, kad god igramo pod pritiskom, igramo spetljano...i naravno, ovi pogadjaju trojeke kao mutavi, neverovatno...

Eto, cim ja nisam pre meca govorio da cemo izgubiti, ne valja...moram se vratiti na staro :D

Ostaje sansa da PAO ne pusti Marusi, valjda nece...

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.