Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 4.7k
  • Views 383.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Генеральный
    Генеральный

• fantomke su za pozere!   generalni nemoj roze, samo zlatno i crveno belo u tragovima  

• El Karnisero
    El Karnisero

Није Суботица у Африци па да неко сме да убије седам крокодила и истопи све камионске гуме у покрајини да би ти имао шта да обујеш.

comment_2781759

Al' ispamovaste temu jebli mater svoju.

Uzo danas čizme, stigla zima jebajije

3414536501.jpg

Vratio sam ih pre neki dan, dobio pare nazad. Kvalitet katastrofa, iznutra počela ova vuna da otpada najviše na peti i malo sa strane. Nisam ih par dana nosio...

Sad moram tražiti nove.

comment_2781800

Al' ispamovaste temu jebli mater svoju.

Vratio sam ih pre neki dan, dobio pare nazad. Kvalitet katastrofa, iznutra počela ova vuna da otpada najviše na peti i malo sa strane. Nisam ih par dana nosio...

Sad moram tražiti nove.

Otkud to? Gde si ih kupio? Jedan ortak nosi jedan par zimi vec 3 godine, nigde mrdnule nisu.

comment_2781846

Otkud to? Gde si ih kupio? Jedan ortak nosi jedan par zimi vec 3 godine, nigde mrdnule nisu.

Ovde u Helsinkiju. Nemam pojma, očekivao sam više jer je relativno poznat brend i dosta su skupe, možda se potrefio takav komad. Video sam iznutra Made in Vietnam...mada su se verovatno isto proizvodile tamo i ranije...

Meni su se svidele neke zenske i pre nego sto sam ih kupila pretrazila sam utiske i svi kazu da su pre par godina drasticno sjebali kvalitet materijala, nema ko se nije zalio, od dugogodisnjih korisnika :(

Bili su u pravu. Mišnka zna.

comment_2782461

Ja sam pre nekoliko meseci nosio patike na reklamaciju, pokidala se ona rupa kroz koju prolazi pertla, odbili me, rekli su mi da primenjujem vecu silu nego sto je neophodno kad vezujem pertlu :D

Sad mi je krivo sto nisam pretio inspekcijom...

comment_2783543

Najjace su mi recenzije na seksi zenskoj obuci :haha: Uopste nisu fake :mhihi:

Odlican naziv za ove premocne cizme. Volim Kitten modele jer uvek mozemo biti trendy ako posetimo "Office Shoes" i uzmemo nesto iz Kitten ponude.
Visoke cizme po mom ukusu. Kupujem ih pod hitno. U ovim Kitten cizmicama na stiklu cu izgledati kao Viktoria Bekam.
Savrsene cizme za izlaske...vec mogu da ih zamislim uz moje omiljene mini suknje!!!
  • 2 weeks later...
comment_2786812

Ja kupio moje Timberland zimske cipele tj cizme u januaru 2011. Svake zime ih nosim, spolja izgledaju savršeno, jedino iznutra se postava izlizala, al ko još to gleda. Jednom rečju odlične, al verujem da ima raznih serija.

Jedina investicija koju sam imao u njih jesu nove pertle, pošto one što Timbe daje su lošijeg kvaliteta. Bile su 3mm debljine, sad koristim 4mm i one su mnogo bolja opcija. Sad da kupujem to je prvo što bih promenio.

Edited by Schneider

comment_2786837

Pa ako ćemo iskreno ja sam na njihovoj deklaraciji video da su za "suvo vreme"? Ovaj podatak sam viđao i po ostalim Timberland čizmama i pomalo me čudi, jer izgledaju spolja i iznutra baš za zimu, i nisam nikad ostao mokrih nogu koliko se sećam.

Temp ne znam tačno da procenim, koliko god je ladno bilo nisam imao problema.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.