Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.3k
  • Views 83.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• A malo se i šlihta, mora se priznati. Neko bi rekao da ipak neće jebati.

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

e to imas i u polumraku, samo sto u njemu ne osetis kuvano jaje ič.Jebo to, ko pljeskavica bez luka. Ko Jovanka bez Tita. Ko političar bez mita. Ko Tango bez Keša. Ko logor bez leša. Ko Gansi bez

• Demon Seed
    Demon Seed

Uhodim lepu kasirku, da je bačim neđe u nekošene trave Kumodraža

comment_2840619

Ajmo mala anketica. Sta znate o robnim markama?

I da li znate da su sve robne marke zapravo obicni proizvodi renomirah proizvodjaca koji se prodaju pod drugim imenom za znatno manju cenu?

Recimo zlatiborac cajne pod brendom dobro kostaju 300 din manje, nektar sokovi, k plus proiyvodi su dukat i.t.d.

comment_2840622

to je standardna strategija da ti nesto predstave kao "kvalitet za elitu" a isto to da se prodaje za manje pare u glupljem pakovanju pod drugim imenom

sta mislite otkud K robnoj marki ili Premii toliko artikala? nisu se odjednom pojavili, sve vreme su tu bili pod drugim imenom, nego veliki trgovinski lanci dobijaju povoljnije ugovore jer kupuju od proizvodjaca ogromne kolicine

comment_2840627

ajde ne

Jos se nisi obesila o kvaku? Son, I'm dissapoint

to je standardna strategija da ti nesto predstave kao "kvalitet za elitu" a isto to da se prodaje za manje pare u glupljem pakovanju pod drugim imenom

sta mislite otkud K robnoj marki ili Premii toliko artikala? nisu se odjednom pojavili, sve vreme su tu bili pod drugim imenom, nego veliki trgovinski lanci dobijaju povoljnije ugovore jer kupuju od proizvodjaca ogromne kolicine

Ali caka je sto smo usvojili zakon po kome ne stoji ko je proizvodjac, imas samo-na trziste stvavlja Idea d.o.o. a nemas blage da se pravi u istoj fabrici samo sa drugim natpisom. A to je tako uradjeno da proizvodjaci nisu bas u zavidnom polozaju oko tih robnih marki jer trgovinski lanci imaju ogroman leverage, il ukinite maržu i radujte se što poslujete na nuli ili propadnite. Recimo, to je caka sa Verom i onim čajevima iz Bačke Palanke, zaboravih im ime.

comment_2840673

ovaj, jasno

70% cokolade >>>

51DRvzUC%2BBL.jpg

A knusper choko? Mmmm ... :)

dabome.

Samo instant kafa, uglavnom jacobs, u poslednje vreme jacobs crema, taman se divno rastopi

al sam izvalila foru da kafu pijem iz onih malih soljica za kafu

i otresem unutra ona dva "mlekca" za kafu i pola kasicice meda. Ponekad dodam cimet.

Taman mi bude merak, jedna kafica dnevno, obicno popodne, uz par lesnika i badema, i obavezna casa vode.

Zlo su te velike solje.

meni je decaf jacobs bio za dve duzine bolji od decaf nesa

Al stvarno jeste, samo sto sam ja to kasnije otkrila u zivotu. Ko klinka sam se primala na te litarske solje, da se treses posle kafe... Sad mi je i pivo sladje iz malih flasa.

Posle skontas male solje.

Zelim fildzan set, nekako uvek mi promakne...

'Nas, kao:

b6bde17783a4cade9c0879173f4c9703.jpg

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.