Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

I, ljudi, ima li vesti o koncertu? Negde čujem da će umesto njih da dovedu U2. :(

• Replies 1.2k
  • Views 119.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Какво црно поштовање фанова? Ово ће бити лакрдија,спрдачина и циркус најобичнији. Више би их испоштовали да откажу турнеје у потпуности и да бенд остане у лепом сећању по досадашњем раду. Ко год плати

• Tih sedam 'iljada su pravi fanovi benda, ostatak samo izgubljena masa, koja bi na koncert došla da peva i Biberče.

Ali zato Raka Marić izrazio želju da ih dovede. :D

najbolji band na svetu u Hard Rock-u i po meni najbolji..........inace.......

slusam ih od 5-te godine kao i Iron Maiden...........

previse su dobri jako mi se svidjaju.......

I ovde i na temi Manowar-a si rekao da slusas od pete godine, sto nas dovodiu sumnju :uhoh: no...

Napopularniji hard-rock bend ali ne i najbolji.... :bigblue:

...Whitesnake :wub: ...Deep Purple...

Edited by enclave

pa dobro pa meni je AC/DC......jer su jako dobro a i slusam isto i Deep Purple....a Whitesnake ne slusam.....

Uh, zaboravih RUSH :udri: :udri: :udri: Oni si mi definitivno medju najboljih 5.

Nego, da se vratimo na temu, odgledah sad citav Plug me in, ODLICAN JE! Iskrena preporuka svim fanovima AC/DC-a.

Uh brate hard rock i rock su shirok pojam i ima toliko dobrih grupa da je to strashno, e sad AC/DC nisam nikad neshto preterano gotivio, ne znam, mislim da je to zbog toga shto je za njih skoro svako chuo pa su mi se i smuchili ko metalika, al daleko od toga da ih mrzim naravno ishao bih na njihov koncert i borio bih se za prvi red heheh.

A teshko da mogu izdvojiti top 5 hard rock bendova, al ajde recimo ovako : KISS, Whitesnake, Aerosmith, Van Halen, Led Zeppelin, The Cult, Deep Purple... uh bre ipak ne mogu... odustajem...

Ladno sam na jednom lokalnom radiju (zvoe se "Grad" - novosadski radio),na kojem inace pustaju dosta obrada,cuo 2 verzije pesme "Big Balls" koje nikad pre nisam cuo :o Jedna je u nekom pro-country fazonu,a druga je u rock fazonu i zavrsava se (na kraju) sa refrenom iz "My Sherona" :)

Sta se desava sa njima nista novo nisu izdali vec 8 godina ?

Ili ce biti onaj potez veliki povratak!

Kad ce u Srbiju?heheh

Obozavam ih ...

AC/DC ove godine dolazi u srbiju!!!!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Ili bar tako kazu. :rolleyes:

AC/DC ove godine dolazi u srbiju!!!!! :rockdevil::rockdevil::rockdevil::rockdevil:

Ili bar tako kazu. :rolleyes:

Heh tako su prichali i za 2007. pa nishta...

Heh tako su prichali i za 2007. pa nishta...

Znam, trebao je i ZZ top (ali oni bar imaju dobro opravdanje)

Znam, trebao je i ZZ top (ali oni bar imaju dobro opravdanje)

Ma ZZ Top je otkazao celu turneju, nije to isto...

Ma ZZ Top je otkazao celu turneju, nije to isto...

Znam. Ali imaju jeben razlog, ko zna da li ce uopste ostati ziv!!!!

Ma mora ostati ziv... samo shto pre da se oporavi i da konachno dodju kod nas, siguran sam da bi to bio jedan od boljih koncerata.

Ti ljudi nikad ne umiru. A AC/DC u Srbiji? Pa ako smo videli The Rolling Stones zasto ne bi i AC/DC....

Ti ljudi nikad ne umiru. A AC/DC u Srbiji? Pa ako smo videli The Rolling Stones zasto ne bi i AC/DC....

Slazem se 100%