Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Malcolm je glavni u bendu,ali covek je pametan,i zna da je njegov brat veci showman i da on treba da se eksponira.Tako se privlaci paznja.Samo jos jedan dokaz koliko je Malcolm Young,pored toga sto je i odlican muzicar,covek sa sjajnim osecajem za posao.

• Replies 1.2k
  • Views 119k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Какво црно поштовање фанова? Ово ће бити лакрдија,спрдачина и циркус најобичнији. Више би их испоштовали да откажу турнеје у потпуности и да бенд остане у лепом сећању по досадашњем раду. Ко год плати

• Tih sedam 'iljada su pravi fanovi benda, ostatak samo izgubljena masa, koja bi na koncert došla da peva i Biberče.

Previse serete! Stvar je u tome da Bon bolje peva svoje pesme od Brajana i obrnuto to je potpuno normalno!!!!

I pogledajte koncert Live At Donington i videcete da Brajan ima extra glas!!!!

Znaci Bon najbolje peva Highway to Hell, a Brajan najbolje peva Black in Black!!!!!!!!!!!!!!!!

Poz!

Al' pazi, kad bi Bon pevao pesme od Brajana, to bi ispalo 5x bolje nego kad ih Brajan peva. :rockdevil:

Nego, dosta o tome. :D

Pa melkom je tu glavni uvek bio i samo budala moze da misli da je angus

ipak on je skupio ac/dc i napisao vecinu rifova i textova

...

Данас сам стицајем околности преслушао DIRTY DEEDS албум чак 5 пута! :)

taj album je dobar iako je 'mekši' od ostalih. imam ga i na lp-ju koji je moj ćale kupio još 70-ih. i slušao sam ga manijački pre jedno 12-13 godina, u vreme kad nisam imao para ni za burek a kamoli za neku kasetu

Dirty deeds im je jedan od najboljih albuma i jedan od mojih omiljenih, u prva 5 100%. Big balls!

Samo cu reci Let There Be Rock...

Pa moz da pricas koliko hoces kad je Bac in Black ubedljivo najbolji.

Pa pazi brate ne mogu da kazem koji je najbolji album od ac/dc ... ali iz prvog perioda najbolji su LTBR i HTH, a iz drugog perioda BIB ubedljivo...

1. Highway to hell

2. Back in black

3. Flick of the switch

4. Dirty deeds done dirt cheap

5. Fly on the wall

Meni su definitivno omiljeni "Highway To Hell" i "Back In Black".A ostalo nekako nemogu odrediti redosledom,sve volim.Od novijih albuma definitivno mi je omiljeni "Ballbreaker"...sjajan album,odlicne pesme,zvukcina do bola...

• 3 weeks later...

acdc mnogo mocan bend

omiljeni album nemam jer su svi albumi extra, a BRAJAN ili BONO jebem li ga cinjenica je da vise volim BONA jer je na neki nacin original i veci soumen ali i BRAJAN je kavalitet

zadnje sto sam cuo je da uskoro objavljuju novi album i da ce mozda u toku turneje da posete srbiju :rockdevil::rockdevil:

To se ne bi smelo propustiti.

Edited by LazaGNR
http://www.yumetal.net/forum/index.php?showtopic=32159

Za taj album se pricha godinama da ce da ga izdaju. Al ako bi AC/DC doshao verujem da bi bila borba sa Stonsima za najbolji koncert ikad odrzan kod nas.

ako dodju u Srbiju ja idem obavezno............ne smem propustiti............

ja sam vec nasao kupce za polovinu dalje rodbine, tako da nema govora o propustanju :evil:

Za taj album se pricha godinama da ce da ga izdaju. Al ako bi AC/DC doshao verujem da bi bila borba sa Stonsima za najbolji koncert ikad odrzan kod nas.

E, tu se slazem 100%. Iako nisam ljubitelj Stones-a cenim ih jako ali AC/DC obozavam! :pivopije:

znao sam da su ludi, ali sad sam odusevljen :zuba::veseli::zuba:

• 3 weeks later...

opa hells bells...............

super majica.................ja ne mogu ovde kod mene da nadjem.............bedak............

ali opusteno nacicu je ja............................