Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.2k
  • Views 57.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ja nisam zainteresovan,i necu poslati pp.

• http://imageshack.us/photo/my-images/39/virginpowder.jpg   Srecom ne mora da narucujem, izvanredan powder, mogu da licno kupim, ima ga u Victorian Gothic shop-u.   i Crni lak za nokte. Ne po

• @Kokopelli: jbt ladno neko nije video da je fejk? pa jeftiniji je od MAC amerika a navodno uvoze iz Nemacke gde je 50% skuplje Takodje ni jedan od onih proizvoda ne mozes da nadjes na oficijalnom sa

comment_2626606

Мени је соларијум нешто најбесмисленије. Ем је нездраво, ем није лепо, ем је скупо. :confused:

Бледе девојке (природно бледе, не готичарке које се мажу оним кречом) су најлепше :wub:

comment_2626613

Цуре бледе су предивне. Али џабе кад су и тамне и бледе проклете, па никад нису задовољне. :bigblue: Ја бих волела да имам мало светлији тен, лакше бих изабрала у коју боју да фарбам косу.

comment_2626616

Ja za 3 min u solarijumu pocrnim ko neki za dva dana na moru :haha: pigmenta na izvoz

inace smatram da je solarijim jako bitan zimi, valjda samo tamo ugrejem kosti kako treba, plus utice na smanjenje depresije, al ga treba i tretirati kao lek, jednom u dve-tri nedelje na par minuta i to iskljucivo zimi

Ako neku bude zanimalo - bela koza koja sporo tamni + solarijum 3min = how 'bout no. Znaci minut, dva max. za prvi put -.- A na netu pise opusteno idi 5 :haha:

Zavisi koliko su jake lampe, a to sto pise, macku o rep.

Цуре бледе су предивне.

Ma i mi ciganke smo lepe :D

comment_2626617

Грејање костију само домаћом ракијом. Евентуално црвена коњска маст, кад ми циркулација баш успори.

Соларијум лек? :haha: Још нисам чула за то.

Ma i mi ciganke smo lepe :D

Наравно да јесмо.

Ал' шта ћу кад патим за црвеном косом :bigblue:

comment_2626622

Ја могу, волим и ветар и снег... Све што није киша, она ме нервира, копају ми очи кишобранима :haha:

А јуче што је било сунчано и топло :wub: Пет дана нисам спавала 10 сати укупно, али имам енергије, шетала бих по цео дан. Е, да је овако стално...

comment_2627097

Meni Essence nisu postojani. Odmah krenu da se krzaju. Mada su odlicno pigmentovani, da. Rimmel prilicno dugo traje, ali samo ona serija sa sirom cetkicom. Deborah su isto odlicni. Brzo se suse, postojani i intezivni. L'oreal je isto ok, ali dok se osusi 3 sata, pa sam prestala da ih kupujem jer se obcno sjetim u 5 do 12 da treba da nalakiram nokte. Drugarica kupuje lakove u apoteci, zaboravih kako se zovu. Kaze da su to najpostojaniji lakovi ikad. Traju i do 10 dana. Mada ona nista ne radi po kuci, tako da ne znam.. Mozda bi ovi koje imam trajali 10 dana bez ribanja kupatila i sl. :haha:

comment_2627115

Stavim ih ali kad god ih skinem nekako lak vise nije isti. Ne umijem da objasnim. Ako sam ga taj dan nalakirala, posle rukavica, valjda od vlage, sta li, gornje ivice nokta gube boju. Mislim, nebitno, u poslednje vrijeme ionako koristim samo providni.

Edited by Kokopelli

comment_2627325

@Kokopelli: Stavljaj uvek par h posle nanosenja laka providni preko jer ce se onda prvo on guliti i mozes svakih par dana da dodas jos jedan sloj (naravno do nekih razumnih granica :haha: ), tako mu produzis trajanje.

Sad prosli x sam stavila Colour&Go crveni i preko isto Essence valjda gel-like providan i trajalo je par dana uz maltretiranje.

• 4 weeks later...
comment_2636678

Уље коштица грожђа, да брже прођу. :da:

А како је ипак тема о козметици - пудер, коректор...? Кремасти, стик или течни. Избећи камене.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.