Jump to content

Odeća


Zen

Recommended Posts

Nije bas odeca ali spada u accessories.

Potrebna mi je ovakva putna torba znaci bas na ovaj fazon da ima tockice a i da ima jak kais kako bi mogla da se nosi preko ramena. Ocekuju me neka putovanja narednih meseci pa mi je potrebna stabilna a l lepa torba.Dakle ako ste naisli na isti ili slican fazon molim recite da to kupim,hvala puno.

http://www.eddiebauer.com/catalog/product.jsp?ensembleId=40217&&categoryId=28147&categoryName=LUGGAGE&pCategoryId=5&pCategoryName=BAGS--GEAR&gpCategoryId=1&gpCategoryName=EB&catPath=~~categoryId=28147~~categoryName=LUGGAGE~~pCategoryId=5~~pCategoryName=BAGS--GEAR~~gpCategoryId=1~~gpCategoryName=EB&viewAll=n&pg=1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Imam ja takvu samo sto ima malo funky oblik jer usput moze i da se stavi na ledja ako si mazohista :haha: Posto je za ljude vise od mene ne treba mi ni za kurac. U Victorinox-u je kupljeno, dok su imali prodavnicu u Merkatoru, sad ne znam gde drze. Ako ti taj fazon ne odgovara pogledaj u Carpisi jer imaju ogromnu ponudu putnih torbi (iako spolja izgleda kao da furaju samo zenske tasne) a i imaju prodavnice na prometnim mestima, nije cim otici (npr Delta, Usce, Knez i sl).

Edited by MissionVao
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pominjalo se jedared na ovoj temi: pouzdano mesto za davanje stare odeće?

 

Надам се да нисам закаснила за ово...

 

http://www.retocentar.com/

 

Центар окупља момке и девојке који се лече од болести зависности. (Тек сад видех на њиховом сајту да се кроз целу причу провлачи нека хришћанска црта: сарађујем са њима сигурно две године и то не запазих у пракси; дакле - занемарити.)

 

Свиђа ми се што нису, што би моја баба рекла, "дижоглави". :haha: Они се сами издржавају својим радом - одећу коју им даш, проберу за себе шта могу да носе (имају тачно одређена правила облачења: нема деколтеа, нема кратких сукњи...), а остатак продају на београдским пијацама и од тог новца се издржавају. Исто важи и за стари намештај - примају све што им даш, ма у колико лошем стању тај намештај био, па га среде и продају у својој продавници половног намештаја. Имају још и неки тепих-сервис, прање кола...

 

Најбољи део је што хоће да дођу по оно што им дајеш, ако из било ког разлога ниси расположен да им однесеш.

 

А мене су купили за сва времена кад је требало изнети ствари из неког старог подрума и очистити га; сви којима сам понудила су тражили неке убиј-Боже дневнице: назовем њих и дођу три момка - све среде за пар сати, за смешне паре. Просто ти буде милина да их частиш.

 

Испада да сам их сад изрекламирала, али стварно сам одушевљена овим људима. Толико су вредни, радни, толико захвални за оно што им даш... Одавно нисам наишла на тако нешто. На њих сам наишла након што сам побеснела, кад сам звала Звечанску и рекли ми да примају само НОВУ гардеробу и само НОВЕ играчке, а врло добро знам шта носе и чиме се играју деца тамо. Безобразлук. :no:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Wow, стварно? Први пут чујем да нешто нису прихватили. Е, сад си ме разочарала. Мени су износили комоде, стаклене витрине... огромне ствари. Јел' си звала ове из Ресника?

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Vidi opet ja :haha:

Jel zna neka zenska gde u BGu moze da se nadje malo veci izbor tkanina koje nisu ultra sljastece i sarene - tipa jednobojni pamuk pre svega. Ugao Krunske i Beogradske ima samo keper, u Golsvortijevu tek treba da odem, kapiram da treba otici i tamo iznad Djerma al tu mi prestaje inspiracija. Ima li jos nekih radnji koje vredi posetiti?

 

A da, postoje i ovi http://www.karan.co.rs/modna_tkanina_i_tekstil.html

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...