Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_393348

Korn je jedan od prvih bendova koji sam čula. Jako je specifičan po svojim tekstovima i načinu na koji Jonathan iznosi svoja osećanja i razmišljanja. Korn nije samo za slušanje. Taj bend jednostavno treba RAZUMETI ili to onda nije to. Imam sve albume i oni po meni nemaju lošu pesmu. Samo se čudim šta će takav bend na forumu nu metal sa bendovima tipa Papa roach i Limp bizkit kad navedeni bendovi NIKADA neće moći da se porede sa Kornom. biggrin.gifa:

• Replies 4.4k
  • Views 460.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_397375

i pricas o pesmama od minut i po...pa na prethodna 5 albuma takav je samo TWIST (RULES!!!) u sta naravno ne racunam one zajebancije na Issues-u, kao ni Lowrider...

ja racunam! i to je deo albuma. i 4 u nije zanemarljiva pesma!

Sve pesme sa Issues (racunajuci i one od minut i po) su savrsene...

Ne shvatam kako mozete, da "one od po minut i po" racunate u PESME...za mene se to samo pauze izmedju pesama...mogao bih da ih okarakterisem kao Skit-ove.

Da nije tih skitova Issues bi bio duplo gori album. biggrin.gifa:

Dakle tvoje misljenje je da je Issues los album......pa dobro...meni nije, a skitovi su bezveze...

....svako svoje misljenje....imade...

comment_397378

Meni je Korn čisti hard-core. Nema to veze sa NU. Kad su oni izdali prvi 'Korn' NU nije ni postojao.
Da ti toplota udarila u glavu ili samo lupetas.....

.....trenutno je zima i temperature se krecu od -10 do +5...p asta ti mislis..

KoRn je HC laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

comment_397418

i pricas o pesmama od minut i po...pa na prethodna 5 albuma takav je samo TWIST (RULES!!!) u sta naravno ne racunam one zajebancije na Issues-u, kao ni Lowrider...

ja racunam! i to je deo albuma. i 4 u nije zanemarljiva pesma!

Sve pesme sa Issues (racunajuci i one od minut i po) su savrsene...

Ne shvatam kako mozete, da "one od po minut i po" racunate u PESME...za mene se to samo pauze izmedju pesama...mogao bih da ih okarakterisem kao Skit-ove.

Da nije tih skitova Issues bi bio duplo gori album. biggrin.gifa:

Dakle tvoje misljenje je da je Issues los album......pa dobro...meni nije, a skitovi su bezveze...

....svako svoje misljenje....imade...

Nisam ja rekao da je Issues los

• 4 weeks later...
comment_407833

ta pesma je napravljena da bi se odgovorilo menadzerima i radio stanicama koje su terale KoRn da napravi radijsku pesmu koja bi "bila hit!!!"

KoRn je zakljucio da im je to pukeface.gif i kao odgovor su napravili "do u all want a single??"

spot se sasvim slaze uz pesmu

evotigana.gif specijalno za sashu icon_wink.gif

comment_415007

hehe...dada....svi se čude...a jebi ga....usjekli su mi se...lol....icon_smile.gif)

"I`M NOT AS GOOD AS YOU,FUCK YOU I`M BETTER THAN YOU!!" evotigana.gif

"i`m sick and tired of people treating me this way every day.....who gives a fuck,wright now i`ve got something to say....TO ALL THE PEOPLE THAT THINK I`M STRANGE,AND I SHOULD BE LOCKT UP IN CAGE....you don`t know what a hell is up now,anyway,you got this pretty boy feelin like i`m enslaved........"

i svijetu koji nikad nije cjenio sranja :YOU CAN SUCK MY DICK AND FUCKIN LIKE IT!!!! icon_twisted.gif

comment_415489

Ok, tebi je vazna muzika, ali ja smtram da su txt-ovi bili pola KoRn-a. Sada ne valja ni jedno ni drugo... no.gifno.gifno.gif

Me(n)talna, vidim da ti nick odgovara opisu jednog KoRn zaludjenika icon_smile.gif , pa sam htela da ti postavim pitanje: sta je to u njihovoj muzici zbog cega su ti se "usjekli"?

comment_415853

Ok, tebi je vazna muzika, ali ja smtram da su txt-ovi bili pola KoRn-a. Sada ne valja ni jedno ni drugo... no.gif  no.gif  no.gif

Me(n)talna, vidim da ti nick odgovara opisu jednog KoRn zaludjenika icon_smile.gif , pa sam htela da ti postavim pitanje: sta je to u njihovoj muzici zbog cega su ti se "usjekli"?

Ne mozes da kazes da ne valja(muzika)...Ja mislim da su mnogi koji su slusali

issues i prethodne prerasli zvuk korna...pretpostavljam da ti novi album nebi bio sranje da si ga cula pre 3 godine...