Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 647
  • Views 75.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA   Ovo je vrhunac retardiranosti.

• Nisam rekla da sam samo ja pevala, nego da smo pevali Tony, ja i jos par ljudi. Ti nemoj citati moje psotove ako ti smetaju. Isto vazi i za ostale kojima ja idem na zivce.

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Je l' vi idete na koncert, ili na modnu reviju, čim svako mora da naglasi šta će nositi na sebi?

comment_1926804
lepe su karte... jbt, sa Eliasom imaju samo jednu jedinu sliq.. izgleda da nisu toliki pozeri koliki smo mislili da jesu :) :)

ne racunajuci cinjenicu da kakko pokazuje devil hornes na toj slici, i to tako, kao da si ga slikao u prolazu.. realno, fail :D

• Author
comment_1931442

Ja ne znam gdje sam imao posla sa ovako fanaticnim fanovima :) Osim Tool, mozda... To je tragedija kad nekom stigne, a nekom ne stigne karta. Normalni ljudi slave ako ne posaljem na vrijeme, da ne moraju da placaju odmah, a ovdje hoce da me biju ako nema karte. Svaka vam cast! :)

• Author
comment_1932395

Ma, sta se zalite :) Nisu lose, meni se vise svidja tanji papir, onako k'o neka kartoncina. Inace, kakva slika, takve karte, njima je to jedina oficijalna promotivna.

Inace, ko god hoce da naruci, moze i na pp, ili na [email protected], ili preko sajta. Svejedno je. Treba mi samo ime prezime, adresa, broj telefona i broj karata.

• Author
comment_1960191

Pa, vidi, imam neki kontakt za sve narucene karte. Sve cu vam javljati kako se bude priblizavao koncert. Plakate cete dobiti 100%, takodje. Pola sata ranije cete uci kroz sporedna vrata SKC-a. O Meet & Greet-u, naknadno, moramo prvo da vidimo kako da ga organizujemo. Ima 6 mjeseci do koncerta, rano je za neke detalje. I,da, karta br 60 ne znaci nista, ja to saljem kako stignem, ne po brojevima.

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.