Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 567
  • Views 50.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

Pola voditelja i spikera je mutavo. Svako ko ima neku govornu manu i slucaj je za logopeda ima velike sanse da se zaposli.

• salebghouse
    salebghouse

jos kad ljudi nepravilno kazu HLADNO PIVO umesto LADNO PIVO...

• Dead Man Drinking
    Dead Man Drinking

Facebook molitva   Fejsu nas, koji si na netu, da se sweti ime twoje ,da bude wolja twoja na Operi kao i na Guglu. Chat nas nasusni daj nam danas i oprosti nam notifikejsne nase, kao sto i mi oprast

comment_1947427

smeta li delta siti u koje ljudi idu u shoping , ushce koje kao i mnogo firme je samo ispirano na latinici , ne volim formulare i bilo kakve spise koje su ispisane na latinici a ne na nashem jeziku , ne volim pink , fox , studio b i ostalu bagru ..

ne volim sebe jer pishem latinicom i shto mi je tastatura latinichna a ne volim ni vas , smradovi prokleti

Edited by Rle

comment_1947447
smeta li delta siti u koje ljudi idu u shoping , ushce koje kao i mnogo firme je samo ispirano na latinici , ne volim formulare i bilo kakve spise koje su ispisane na latinici a ne na nashem jeziku , ne volim pink , fox , studio b i ostalu bagru ..

ne volim sebe jer pishem latinicom i shto mi je tastatura latinichna a ne volim ni vas , smradovi prokleti

Svaka čast. :)

• Author
comment_1949464
Нумемо. Морамо прво да научимо да га пишемо. Правилно.

Крв ти јебем...

Kada sam skontala gresku bilo je kasno da je ispravim. :(

Mene u sustini najvise nerviraju postapalice, posto nekad ne kontam sta mi neko govori ako previse koristi postapalice, cujem samo 'kao', 'ono'......

A nerviraju me i ljudi koji u svakodnevnom govoru koriste LOL i slicne internet skracenice. I naravno najgora moguca uzrecica je 'brate'!!!

comment_1949472
Koliko koristite strane reci, razne uzrecice i internet skracenice u svakodnevnoj komunikaciji? Koja vas uzrecica najvise nervira i da li vam smetaju uzrecice tipa:brate, znaci, vrh, ekstra....?

Mislite li da se previse koriste strane reci? Da li vam se nekad desilo da ne mozete da se setite nekog pojma na Srpskom jeziku, ali zato englesku rec niste zaboravili?

Zanima me sta mislite o svemu tome?

Iako studiram engleski jezik moram da priznam da bukvalno ispizdim kada vidim da se u sred Srbije koriste engleski nazivi...Znate ono gedzet, filing, erkondisn itd . . . I naravno poslednje sto me je odusevilo Usce shopping center...Kao da mi nemamo srpsku rec trzni centar...

P.S. Ja umesto extra i slicnih uzrecica stranog porekla koristim srpsku: Svrsavanje! Mislim da ima vecu jacinu i od vrh i od brate i od extra.

comment_1949734

:) :) :) ne volimo ni mi te be. r le ca re.

da nisi ti napisao onu pesmu "ne volEm"?

on topic: odgovor je NE. zgrozim se kada čitam komentare na sajtovima sa vestima, pa ono je nečuveno do koje mere, ajde što su malodušni i primitivni, nego što ne umeju (numeju što bi rek'o čika moderator) da koriste rečcu "ne". od toga se zaista grozim.

ne smetaju mi toliko strane reči u srpskom ali elementarno nepoznavanje gramatike je užasno.

šta mi je najgore:

"kući sam". (padež)

"s autobusom". (pod ruku s njim)

"neznam".

"nemogu".

"sa nijednim". (ni sa jednim)

"srBski." (ima i toga)

"oTštampati."

"trebaM". (ne menja se)

"s' poštovanjem" (S poštovanjem)

"intelEgentan." (mis'iiim. medEcina. bizMismen. peMzija.)

"menadžerisanje" (ili reci upravljanje ili reci menadžment jeb'o ga ti)

"sreTna nova godina" (nije sreta nego sreća)

...