Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 962
  • Views 69.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest Spasenija-NAAĆI
    Guest Spasenija-NAAĆI

Za lice samo sperma,one koje nemaju dećka nek se mazu pomadicama    

• Bata Trokrilni
    Bata Trokrilni

Što komplikuješ sebi život bezveze? Momci se ne opterećuju time da li se ti mažeš biljnim ili mineralnim glicerinom i da li koristiš to jojo ulje. Bitno je da imaš dobro dupe i sise i da održavaš ribi

• Guest милка зоофилка
    Guest милка зоофилка

за масну кожу и косу, за бољу циркулацију само сперма сируп, сестро слатка.  никакви сапунчићи и помаде од рузмарина и лаванде ту не помажу. не не.

• 2 weeks later...
comment_2507247

Snimih u ovoj radnji u TC Fontana neke ogromne sampone i balzame, cena povoljna, da nije neko probao slucajno?

Ја се сигурно једно годину дана мерачим да их пробам, ал' до сад ништа од тога. :haha: Видела сам их на сајту, али нисам успела да нађем састав, а до продавнице никако да свратим. Имају ли нешто cone-free?

comment_2508109

Pa jel onda uopste ima koristi da se mazes tim noname blatom? :D Mislim ako ima slican hemijski sastav onda i nije bitno odakle je zaista... A to bas i ne mogu da znam :ph34r:

Interesuje me posto kapiram da je korisno uvesti i takav neki tretman povremeno, pored pilinga i hidrantne kreme (za telo).

comment_2508223

Ne znam i ne bih provjeravala :D Ja se mažem domaćom glinom, tj. nije da sam je sama pravila, već kupila u Maslini ili sl. Jednu koristim za unutrašnju, drugu za spoljašnju upotrebu. Glina kao glina je jako ljekovita i možeš da praviš milion mackalica sa milion različitih primjena (lice, tijelo, kosa, unutrašnji organi :D). Postoje i kombinacije gline sa/bez (prečišćene) vode, dodavanjem meda itd. Ne znam što bih sada jurila nekakvo blato iz Mrtvog mora. Više volim ono što mi je lakše dostupno :D

Zaboravila sam da dodam da isto važi i za zeolit, samo što je on djelotvorniji za unutrašnju upotrebu i kao maska za lice.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.