Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Koncertne agencije u Srbiji

Featured Replies

• Replies 7.8k
  • Views 746.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• FRUBI_ZMIJA_GADAFI
    FRUBI_ZMIJA_GADAFI

LEGACY je NAJBOLJA KONCERTNA METAL AGENCIJA PO POSLEDNJIM ISTRAZIVANJIMA KOJE JE SPROVEO STRATEGIC MARKETING!   Nakon koncerta NILE poraso nam rejting.  

• Zao mi je sto nisam odmah odgovorio,ali nekoliko dana sam bio odsutan jer sam lobirao u privremeno okupiranoj Krajini.Takodje zahvaljujem i Kuruzu,sto je ostavio link za temu jer se u protivnom ne bih

• Dosadilo mi je vredjanje pa rek'o da se javim ovde. Sixx, ja sam Milorad Vuckovic, moj telefon je 065-667-9999, molim da me pozoves da izadjemo negde, bilo gde, da mi objasnis zasto sam retard, gde

22 hours ago, druželjub said:

toliko puta sam gledao Paradise Lost ovde i u inostranstvu i moram da priznam da je sinoć u Kragujevcu bio jedan od boljih.. zvuk odličan, bend utegnut, atmosfera u publici super i Nick koji komentariše moju Type O Negative majicu pred As I Die

poseban pozdrav za Optimus Prime-a koji je puštao vatru u publici za Salvation i Requiem, bolje pesme nije mogao da potrefi

Potpisujem, sjajan koncert, sve je grandiozno bilo na onoj velikoj bini, plus ozvučenje, vizuelni utisak, dobar balans umjerenog osvjetljenja i vizuelnih animacija u pozadini. Setlista je bila mala šetnja kroz karijeru (sa blagim akcentom na prošlogodišnji album), 15 pjesama u nekih 75 minuta je sasvim zadovoljavajuće za festival.

Nego, nisam mogao dobro da vidim, je li ono Edmondson na basu ili su našli nekoga da svira live kao zamjena? Na metal archives-u ne piše da ima nekih izmjena.

Парадајзи покидали. Мада видим да се по интернетима људи жале да им је било досадно, да Ник не зна да пева своје песме, да ово-да оно. Од три-четири пута што сам их гледао, мени можда и најбољи до сада.

Јесте Стева био на басу.

Otišao na ovaj raspad od Arsenal festivala jer su me nagovorili. Sve u svemu promašaj, bar prvi dan.

Jeste bio dobar onaj Jack sa medom, a izbor piva je bio baš siromašan. Za krkenzi sa druge strane bilo sasvim dovoljno izbora da nemam nikakve zamerke.

Na Napalmu bila baš gužva i iako ih ne volim ni malo odradili su dobro ono što oni rade. Rke koke, ojsa prske.

Na Sonatu zakasnih dobrano, ali sam uhvatio par pesama i govor pevača. Kaže dođite uvek na koncerte i festivale i podržite ih i ko zna moždai samo možda tamo vidite i čujete neku predgrupu za koju niste znali pre i možda vam se svidi i više nego glavni bend. Znao sam o čemu čovek priča i bilo mi je nejasno kada sam video da publika uopšte ne kapira ništa. Kasnije videh i tu njihovu objavu na Instagramu. Mislim znao sam da je Arsenal priča čist bullshit i pre toga, ali svima kojima sam rekao to su opet bili u fazonu ti i tvoje teorije zavere iako se sve te teorije kasnije ispostave kao istine. Ali ne očekujem da oni to shvate ni posle hiljaditog puta. Zašto bi? Bole ih tuki da uključe mozak.

Partibrejkersi standarno dobri, Cane poslao poruku da nema straha i to je to.

Cardigans sasvim ok iako je to previše sporo za mene. Pevaljka i dalje zgodna pićka, ali jeste ostarala dobrano. Peva odlično, ne baš kao Anneke onomad ali to nisam ni očekivao.

JJ nisam ni video ni čuo ni jednu notu pa vam ništa o tome ne mogu reći.

Mađarica na Garden stejdžu bila dobra kao zdravlje. Nju bih išao da gledam svaki dan. Čak i odlično peva.

Edited by HEFEST

Ma, jebeš metal i pjevačku glazbu općenito.

Forsirao bih isključivo instrumentalno-ambijentalnu muziku da narod, širom uporednika i meridijana, konačno progleda.

Da gluhi čuju, hromi hode, gubavi se očiste i slijepi progledaju..