Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 1.8k
  • Views 76.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• rucni rad mog dragog a na drugoj strani sobe je isto handmade shoji mislim da sam kacila vec slike.

• Kokopelli
    Kokopelli

Btw, evo i moje mini terase. Imamo dvije u ovom stanu ali su nekako obije beskorisne. Ova je kao malo veca pa smo odlucili da je iskoristimo koliko-toliko, a druga je predvidjena za susenje vesa i sl.

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

restaurirah neku komodicu. Nije neki Luj trijesosmi, ali je puno drvo.Sluzilo za alat, bilo ogavno belo, nelakirano.

comment_2714717

Ne volim bele zidove, pre bih okrecila u neku tamniju boju pa imala bele detalje. Inace, bele prostorije su za one koji imaju vile i kucne pomocnice, skroz je neprakticno. Kao i ceni namestaj i stakleni stolovi koje ja imam. Moj cale je bas bio pametan, sve je to lepo, a onda je mene preselio tu i sazidao kaljevu pa prasine na sve strane. Bukvalno moram svaki dana da brisem.

Da nisam bila na faxu u to vreme kad se kupovao namestaj, sve bi mnogo drugacije izgledalo. Pristalica sam toga da kuca treba da bude prakticna, a uz to svakako moze biti i lepa.

• Author
comment_2714725

kaze covek sa svetlecim patikama :haha:

da, beli zidovi su mi previse, ali ni nemam bele, imam neke skoro bele, sto vuku na zuto i sivo :)

moj stan je na severoistoku, tako da je zimi mracno do bola, ovako je bas bolje

mda mi ponekad nedostaju narndzasti zidovi kakvi su nekd bili, al farbanje simsa u narandzasto to zamenjuje.

nekada mi je vise odgovralo tako, sad mi vise odgovaraju sto svetlije boje, smiruju me

I'm getting old :haha:

comment_2714772

Moji zidovi vala žuti, jarke boje (nije drečava)

Kaže baba da je strefi šlog svaki put kad uđe u sobu, drugar da doživi nervni slom posle pola sata :D

A meni su divni, pogotovo ujutru, kad zasija :wub:

I praktični su, to je neka boja što se pere vodom

comment_2714785

za bilo koju osim dečije sobe, nekako su mi neozbiljne

Jbg, na belom zidu ubijes jednog komarca i vec praljavo. :haha: I tamo gde se lozi jako brzo potamne.

Ja cu za dnevni boravak morati da izaberem neku svetlu boju, namestaj mi je taman. Nikako ne mogu da se odlucim koju a da se slaze i sa kaljevom.

Ovako nesto bi odgovaralo. Mada ova druga nije bas svetla, ali bila bi dobra.

zidovi_blagovaona.jpg

zelena-enterijer-06-e1364166088367.jpg

comment_2716567

Gde on earth da nađem kvalitetno ulje za zamirisavanje prostora? Ono pasivno, što se u njega samo stave štapići.

Imala sam Botegga Verde i bilo mi je super ali sad cvrc, zatvorili.

Viđala sam u Kiki i Coin Casa-i, ali ne bih da idem na trial and error jer su oko 1000 kinti.

Evo npr. danas sam uzela u Jysk-u neko za 900 = bacila pare -.-'

comment_2716607

Snajke, uzela i ja bili mi slatki cvetići al ništa ne deluje :haha: ali sam nakapala malo esencijalnog ulja i to bar miriši :)

Inače, krečim na proleće i sredićemo drvenariju - vreme je. Parket će da čeka, ali zato skidam tapete menjam taj "accent" zid - biće stencil:

http://www.cuttingedgestencils.com/wall-stencil-branch-butterfly.html

http://www.pinterest.com/cestencils/

u principu ako nekog još interesuju stencili, možemo se deliti za shipping.

I mislim da bih mogla uraditi jedan stencil na pločicama na terasi - da probam... neki orijentalni motiv ili cvet il neko čudo.

Mislim da je stencil na parketu odlična alternativa tepihu i bajcovanju... kad dodje parket na red...

• 3 weeks later...
  • 4 months later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.