August 26, 20169 yr comment_2926845 ali svakako je Kyuss za mene na vrhu liste. Slažem se za Kyuss brt Pajdolone, ja znam 2 čoveka koji ih slušaju
August 26, 20169 yr comment_2926851 Jes, i ja mislio da su oni barem popularni. Meni licno jedan od retkih bendova da je bas kidanje u taj stoner, cak i originale sam kupovao. Za Kyuss kazem. beard meme stranice zivote lutalico Edited August 26, 20169 yr by obsessed by cruelty
August 26, 20169 yr comment_2926858 svako ko iole gotivi stoner, sluša kyuss. ne znam da li ima popularnijeg benda od njih, osim ako se računa qotsa koji su davno izašli iz stoner okvira. e da, jedan od najprecenjenijih i prehajpovanijih bendova ove decenije, deafheaven. pretenciozni trendi hipsterčići.
August 26, 20169 yr comment_2926867 umirem Izvorno pod nazivom Gamma Ray, Queens of the Stone Age, u početku sastavljeni samo od pjevača i gitarista Josha Hommea i bubnjara Alfreda Hernandeza, pokušavali su se riješiti etikete napušenog rocka koja ih je pratila u bivšem sastavu Kyuss.
August 26, 20169 yr comment_2926868 kao sto su iz meshuge nastali ovi djent smaraci kopiraci, ista fora je i sa kuyss-om, vise od 80% bendova koji furaju taj stoner zvuk kopiraju njih, vrlo malo ima njih koji zvuce originalno i imaju neki svoj fazon... meni recimo ovaj bendic je prijatno osvezenje, ima taj stoner trip ali mnogo muzikalni momci, aj da kazem da su potcenjeni
August 26, 20169 yr comment_2926873 meni recimo ovaj bendic je prijatno osvezenje, ima taj stoner trip ali mnogo muzikalni momci, aj da kazem da su potcenjeni http://www.youtube.com/watch?v=yzymqAn_2kU pustih par minuta, svidža mi se podosta ako hoćete kvalitetnu stoner mlađariju, eno vam Kosmodrom što sam kačio na preporukama
August 26, 20169 yr comment_2926874 Pa nemam pojma ljudi, ono, za ljude koji znaju - da, poznati su, ali meni su oni stvarno klasa od benda, a van ljudi koji su bas upuceni u stoner gotovo niko nije cuo, na to sam mislio. Mada, imas te primere i na regionalnom nivou, tipa kako kod nas malo ljudi zna za Incubus a u AmeriKe nema ko ne zna, ljudi su maltene pop stivo. Najprecenjeniji noviji bend - Atoms for Peace. Covek bi stvarno vise ocekivao od takve ekipe, makar ja.
August 26, 20169 yr comment_2926875 obrni ceo album, ja volim te zvukove sa bliskog istoka, lepo se ovde uklapa uvaj stoner fazon, meni je bas dobar trip
August 26, 20169 yr comment_2926885 ja znam bukvalno samo i onu jednu sto se vrtela na vivi, kako se zove ta stvar?
August 26, 20169 yr comment_2926888 što se stoneraša tiče, ovi carevi su baš potcenjeni. ima tu svega, sludge, hc punk, noise rock, r'n'r. vrh bend.
August 26, 20169 yr comment_2926900 Deni brt originalni vampir centavr...ovai patetise i to mnogo lose, u prazno Samim tim eto ti odgovora sto su pocenjeni
August 26, 20169 yr comment_2926903 takoe bre samo gruvajte kvalitetne stonerčine uuu, ovaj Hypnos 69 baš kida
August 26, 20169 yr comment_2926906 Najpodcenjeniji stoner bend je ubedljivo Madking Ludwig, po mom skromnom misljenju, prvi album ubija https://www.youtube.com/watch?v=Ku-PO2csmaM https://www.youtube.com/watch?v=jRciFrnhnLg