Jump to content

Najjebozovniji muškarci


Brynhildr

Recommended Posts

Guest Razbijač-NAAĆI

mljac.jpg

 

Квалитет фотке није најбољи, али... мислим да се наслућује квалитет љупког момчића на њој. :mrgreen: Не знам ко је дотични, узгред. Ал' знам да бих се дружила са њим. :redface:

 

 

To je Francesco Tremendoso,glumi u gay filmovima sa peter northom, francom rocaforteom i slicnim.On se stobom ne bi druzio.Mozda bi ti rekao ćao,zdravo,pruzio ti ruku...ali nista vise od toga.On je jedan dementan i nastran covek,koji voli da ga greje muska ljubav,maljave grudi i rućurda sa zuljavim prstima,i grubi glas da mu kaže,''kuco moja''.a on se sav najezi od milostrasti.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@shamandalie-pi.gde peru nadje

gadan k'o lopov xD

 

 

Pera je moj komsija, bivsi kolega i drugar, za njim ce sve devojke za koju godinu da seku vene, a kad sam u rekla da je isti likom kao Gabriel Batistuta, on je to prihvatio kao kompliment.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nemoguće, nema Talvija a Deni na dnu skroz, namešteno.

 

Eno mene sa 12 (tj. sada 13) postova, druze. ;) Mojih postova je malo, ali su zato efektni. :) :) :) I, da - od silne zajebancije, Vudu i Sisus ispred mene. :) :) :) Kuruza necu ni da spominjem. :wub:

Edited by Talvi

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dzabe, i dalje vas kopaju jebozovni muskarci. Ajde da je obrnut naziv tema, al ovo je havarija :) Pride parade ce da bude masovnija nego ikad ove godine, pola muske populacije jumetal foruma ima da bude odsutno nekoliko sedmica nakon nje. Tesko cu to podnijet :icon_ne:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...