Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 17.9k
  • Views 1.2m
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ili je trol ili je nevin. Nema trece. Pre bih rekao da je nevin.     Dok si ti recimo klasicni profil coveka koji ne slusa metaliku 2016. i misli da su smece.   Nosis kacket, 90% fejsbuk statusa

• Mjetal.

• Mena13Suvari
    Mena13Suvari

Металика је бенд са најгорим фановима на свету. Гледам овај нови спот, слушам нову песму и буквално ми их је жао. Звуче исто као на прва три албума, набацани генерички рифови, Кирк врти solo 101, али

comment_1126657

Da, ali EncyMet najavljuje "early next year"... Ne volim te njihove tripove sa novim albumima uvek se nacekamo kao debili jer su oni zapravo objavili samo 3 albuma od '91. Live Shit nije album, ReLoad nije album, Garage Inc nije album, S&M nije album... 5 godina do Loada pa ajde sve i da racunamo S&M 5 godina do Angera... Znaci izlazi u jesen 2009 icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

• 2 weeks later...
comment_1137907

Ne znam da li ste culi/videli nastup Avril Lavinj(doduse, ne znam gde, ni kad icon_smile.gif ), kada je pevala Fuel...Ne mozete ni da zamislite kako je to bljutavo... pukeface.gif

A cela Metallica u publici, i odusevljeno cupkaju(!) nogama, kao, primaju se skroz... no.gif

Zasto? icon_confused.gifno.gifwallbash.gif

comment_1138184
Ne znam da li ste culi/videli nastup Avril Lavinj(doduse, ne znam gde, ni kad icon_smile.gif ), kada je pevala Fuel...Ne mozete ni da zamislite kako je to bljutavo... pukeface.gif

A cela Metallica u publici, i odusevljeno cupkaju(!) nogama, kao, primaju se skroz... no.gif

Zasto? icon_confused.gifno.gifwallbash.gif

e ja skidam kapu svakoj ribi koja se usudi to da ucini po cenu sopstvenog blamiranja... icon_da.gif

mozda je izgledala sexy dok je pevala pa su bili odusevljeni, sta znas icon_smile.gif

comment_1138349

Ma, daaaaaj... huh.gif

Prvo- sto je ritam bio mnoooogo sporiji(napravila je baladu od pesme icon_smile.gif , dobro, salim se), drugo- sto je odvratno otpevala, sa svim njenim "uvijanjima" dok peva(ne znam kako ovo drugacije da objasnim), a i nisu Metallicine stvari za zenski glas, pa ma sta riba radila i kako otpevala... icon_da.gif

comment_1138361

E ljudi znate sta? Ceo Icon je bio sranje. Jedino je Medley na kraju bio kul i bilo je super kul marketinski sto su odsvirali 2 minuta Frantica i to isekli da se mi jadnici fanovi primimo kao svinje musik19.gif

A Kerrang je ok ali ne mozes da napravis Tribute takvom albumu. Taj album je toliko slusan da jednostavno ne mozes da skapiras nekog drugog da svira tu pesmu i ma koliko dobar bio "taj neko drugi" to jednostavno nije "to"...

Pozdrav svima

comment_1139375
Ma, daaaaaj... huh.gif

Prvo- sto je ritam bio mnoooogo sporiji(napravila je baladu od pesme icon_smile.gif , dobro, salim se), drugo- sto je odvratno otpevala, sa svim njenim "uvijanjima" dok peva(ne znam kako ovo drugacije da objasnim), a i nisu Metallicine stvari za zenski glas, pa ma sta riba radila i kako otpevala... icon_da.gif

slazem se sa svime osim sa 3. tackom mhihi.gificon_wink.gif

comment_1148613
E ljudi znate sta? Ceo Icon je bio sranje. Jedino je Medley na kraju bio kul i bilo je super kul marketinski sto su odsvirali 2 minuta Frantica i to isekli da se mi jadnici fanovi primimo kao svinje musik19.gif

Апсолутно се слажем, сем што морам да напоменем да је Корн прописно урадио свој домаћи задатак. Само да су се још наканили, или да су умели, да скину соло...