5 hours ago5 hr comment_3124813 20 hours ago, Grobodan said:Možda će ga utešiti to što obaraju i dalje rekorde posetesleep token fanovi kad im neko kaze da to nije metal Report
4 hours ago4 hr comment_3124815 Hej nisam ja kriv što nekad kvalitet zaista postane popularan. (pričamo naravno striktno o prvih 5 albuma) Report
4 hours ago4 hr comment_3124817 I Ozzy se povampirio kao ai, za pare. Mozda bi i metallica mogla da zameni Kirka sa ai. Em bi manje masila, em bi vise para ostalo za bend. Report
3 hours ago3 hr comment_3124819 ^ https://thehardtimes.net/news/metallica-adopts-hologram-technology-to-replace-perfectly-healthy-lars-ulrich/ Report
3 hours ago3 hr comment_3124822 Ali vest od pre 10 godina. Premda je Lars u to vreme bio zreo za zamenu, previše se mangupirao sa palicama. A nema ničeg jednostavnijeg nego da treskaš palicama u bubanj. Danska vucibatina..Nego, skoro sam ih ponovo sanjao.Neki koncert, 'bem li ga gde, ljudi ispred dvorane stoje i čekaju da ih puste iako su uredno nabavili karte. Kapije zatvorene, gomila obezbeđenja ispred, narod gunđa i negoduje..Tek unutar hale otvoriše neki skriveni ulaz i upade na hiljade pasa - što onih rasnih, što lutalica. Za kratko vreme napunila se dvorana fino..Ubrzo na binu izađoše četiri konjušara, pozdraviše vernu publiku (Hetfield nešto lajnuo u mikrofon) i krenuše sa uvodnim taktovima ''Blackened''.Narod šizi ispred, psuje, navalili da kidišu na ulaz i na taj security, a ovima se pridružili žandari da prave kordon.. Metallica unutra praši, ne jebe živu silu, kučići u transu - prave šutke, grizu, kidišu jedni na druge, stampedo i na tribinama i dole u grotlu..I tako je koncert neprekidno tekao u uzavreloj atmosferi, tek za sam kraj su ostavili ''Fight Fire with Fire''; kad je krenuo intro kerovi su zastali i kolektivno zevnuli, a kada je Kirk dohvatio da piči valjda tačan solo - ovi su se dohvatili u kolo. Uspravili se na zadnje noge, uhvatili se šapama dole svi skupa i opleli neko brže kolo, možda je bio Moravac, a možda i Užičko..Šta se desilo sa rajom napolju, pojma nemam, ubrzo sam se probudio. Hrkalo se ''sve u šesnaest'' kao i obično Report
2 hours ago2 hr comment_3124823 Ako ce nekoga da rezurektuju, onda to neka bude Cliff, cisto da dozove pameti ove tinejdzere sa krizom u srednjim godinama. Report