May 31May 31 comment_3124813 20 hours ago, Grobodan said:Možda će ga utešiti to što obaraju i dalje rekorde posetesleep token fanovi kad im neko kaze da to nije metal Report
May 31May 31 comment_3124815 Hej nisam ja kriv što nekad kvalitet zaista postane popularan. (pričamo naravno striktno o prvih 5 albuma) Report
May 31May 31 comment_3124817 I Ozzy se povampirio kao ai, za pare. Mozda bi i metallica mogla da zameni Kirka sa ai. Em bi manje masila, em bi vise para ostalo za bend. Report
May 31May 31 comment_3124819 ^ https://thehardtimes.net/news/metallica-adopts-hologram-technology-to-replace-perfectly-healthy-lars-ulrich/ Report
May 31May 31 comment_3124822 Ali vest od pre 10 godina. Premda je Lars u to vreme bio zreo za zamenu, previše se mangupirao sa palicama. A nema ničeg jednostavnijeg nego da treskaš palicama u bubanj. Danska vucibatina..Nego, skoro sam ih ponovo sanjao.Neki koncert, 'bem li ga gde, ljudi ispred dvorane stoje i čekaju da ih puste iako su uredno nabavili karte. Kapije zatvorene, gomila obezbeđenja ispred, narod gunđa i negoduje..Tek unutar hale otvoriše neki skriveni ulaz i upade na hiljade pasa - što onih rasnih, što lutalica. Za kratko vreme napunila se dvorana fino..Ubrzo na binu izađoše četiri konjušara, pozdraviše vernu publiku (Hetfield nešto lajnuo u mikrofon) i krenuše sa uvodnim taktovima ''Blackened''.Narod šizi ispred, psuje, navalili da kidišu na ulaz i na taj security, a ovima se pridružili žandari da prave kordon.. Metallica unutra praši, ne jebe živu silu, kučići u transu - prave šutke, grizu, kidišu jedni na druge, stampedo i na tribinama i dole u grotlu..I tako je koncert neprekidno tekao u uzavreloj atmosferi, tek za sam kraj su ostavili ''Fight Fire with Fire''; kad je krenuo intro kerovi su zastali i kolektivno zevnuli, a kada je Kirk dohvatio da piči valjda tačan solo - ovi su se dohvatili u kolo. Uspravili se na zadnje noge, uhvatili se šapama dole svi skupa i opleli neko brže kolo, možda je bio Moravac, a možda i Užičko..Šta se desilo sa rajom napolju, pojma nemam, ubrzo sam se probudio. Hrkalo se ''sve u šesnaest'' kao i obično Report
May 31May 31 comment_3124823 Ako ce nekoga da rezurektuju, onda to neka bude Cliff, cisto da dozove pameti ove tinejdzere sa krizom u srednjim godinama. Report
June 2Jun 2 comment_3124855 Gledam neki dan onog slinavog Bredli Hola i kaže St. Anger je loš, ali zabavan zbog mimova i onda ga ubroji kao da je to nešto dobro.Pa onda dođe na red DeLULU i on isto tako kaže da je zabavan. Do sada sam mislio da Britanac ima malo mozga, ali džaba sve je usrao i ne mogu više da ga gledam istim očima. Uzeću ću mu oči kao Korinćanin pa možda i shvatim jednom kako je do toga došlo. 😜 Report
June 3Jun 3 comment_3124895 Ali brate, da se ne lažemo, od prvih sedam albuma nema lepše rapsodije i nirvane za uši.Tek onda mogu da se poređaju Megadeti, Testamenti, rani Anajilejtori, Kvinsrajh i Drim Tiater.. Report
June 4Jun 4 comment_3124903 Megadeth bolji i jače me radi droga ljuta kada čujem Dejva. Džejms ide više uz šljokadžije. A što se tiče rapsodije za mene su Helloween i Gamma Ray i dalje najbolji nizovi albuma od 7 i više komada. Možda Pretty Maids mogu da uguram tu takođe i možda još nekoga ali mi trenutno mozak ne radi kao inače pa ne mogu da se setim. Ceo dan se bakćem sa finansijskom revizijom pa sam malo blokirao. Report
June 5Jun 5 comment_3124918 Pa kako drugačije da finansiramo Ćacilend? Odereš budžet kao Musa jarca pa ti i to ne bude dovoljno te onda radnicima skineš koeficijent od plate u veličini prethodnog povećanja koje im je Ministarstvo finansija dozvolilo i koje su mučenici uživali celih pola godine. Report
June 5Jun 5 comment_3124935 On 6/3/2026 at 10:58 PM, vudun said:Ali brate, da se ne lažemo, od prvih sedam albuma nema lepše rapsodije i nirvane za uši.Seven deadly sinsSeven ways to winSeven holy paths to HellAnd your trip beginsSeven downward slopesSeven bloodied hopesSeven are your burning firesSeven, your desires.. Report
June 5Jun 5 comment_3124945 How does it feel when I play the Load album? It's like I won a week in the lottery. A week, man. 7/39 Report
Wednesday at 06:45 PM4 days comment_3125063 javljajte se za pivo ako je neko došao u Budimpeštu Report
Thursday at 08:08 AM4 days comment_3125067 On 6/5/2026 at 5:41 PM, vudun said:How does it feel when I play the Load album? It's like I won a week in the lottery. A week, man. 7/39prevedi mi ovo Report
Thursday at 12:04 PM3 days comment_3125087 Pa ono, tako mi sinulo u trenutku kad sam video Humanov post..Odmah sam zamislio Hetfielda kako odgovara na pitanja novinara, a i ubrzo sam pustio albumčinu od Load-a.Nedelja ima sedam dana, pa sedmica na lutriji - savršeno se uklapa.. Report
Thursday at 11:14 PM3 days comment_3125111 On 5/25/2026 at 5:52 PM, Talvi said:do Pešte će da zaboravi Creeping Death da bi svirao Az a szépБио си близу. Био Тоталис метал 💥 Report
21 hours ago21 hr comment_3125171 najbolji vikend ikadačetvrtakAvatar - đubrePantera - blah, zvuče baš dobro, ali to je tribjut bend koji braća ne bi dozvolila i meni je tu kraj priče. Drago mi je da sam opet čuo Anselma uživo i da su odsvirali neke pesme koje volim, ali cela priča je gadnasubotaKnocked Loose - teško đubreGojira - mašinerija, bolesno zvuče uživo na ovakvoj bini i sa ovakvim ozvučenjem, neviđeno razaranje. Ne pamtim da sam čuo ovako precizan i usviran bend uživo. Svirali Backbone, Flying Whales, Amazoniu, The Cell, Born for One Thing... Fenomenalna svirkaMetallica - nema tu šta mnogo da se kaže, najveći po svakom mogućem parametruNo Repeat Weekend je još jedna vrhunska ideja boga menadžmenta i marketinga koji je i svoj svirački deo odradio dobro. Zapravo je Kirk pravio najviše grešaka, a preostala dvojica su manje-više bez greške odradili svoje kao i uvek.odsvirali su apsolutno sve najveće hitove osim The Four Horsemen i zaista je trebalo videti i čuti ova dva koncerta6 pesama sa RtL je raspamećivanje, nisam očekivao The Call of Ktulu i da će biti i FFWF i RtLšteta što nisu negde ubacili Bleeding Me ili The Outlaw Torn umesto neke od smaračina sa 72 Seasonsimao sam early entry karte, pa sam se uvalio u peti-šesti red u četvrtak, a juče u prvi i neverovatno je iskustvo videti bogove na svega nekoliko metara udaljenosti, posebno kad pomisliš kako su ti promenili život kad si ih otkrio sa 12 godina i tako usmerio svoje hobije, aktivnosti, poznanstva, izlaske i sto drugih stvari u životu u prethodne dve i po decenijeeo i nekoliko snimakahttps://streamable.com/zidocmhttps://streamable.com/4u06q8https://streamable.com/fs5660 Edited 21 hours ago21 hr by kuruz Report
19 hours ago19 hr comment_3125175 Хммм. Моје искуство је мало другачије, али нисам био на оба дана, већ само у четвртак. Драго ми је да има људи попут тебе који су баш уживали.Аватар сам пропустио с намером.Пантера - све што си написао за трибјут итд стоји јбг, али нисам раније имао прилику да видим Анселма уживо, још са Пантериним песмама. Посета срамно слаба, сетлиста одлична. Међутим, звук је био криминалан тамо где сам ја био (у партеру). Дословно је било момената кад видим да Анселмо урла, искочиле му вене на врату а звука нема... Више од пола свирке нисам ни чуо како ваља. Доста сам се разочарао. Верујем да је то до природе простора и неиспуњености истог.Металика - звук мноооого бољи и јачи, мада неуједначен што се приметило кадгод промене позицију. Стајао сам рецимо 10-15 редова испред Ларса у првој ротацији. Кад су отишли даље, у други део партера, најбоље се чуо бас док остало како-шта. Шта је по среди немам појма, не разумем се, али доста чудно. Свакако много боље од Пантере. Маса око мене тежак крш, знали су само Натин елс метрс и Фјул, уз пар изузетака неке господе која су ценила и старе хитове. Сетлиста није била по мом укусу (бар пола). Колико видим, друго вече би ми мало више одговарало што се тога тиче. Мада мислим да ту не постоји вин када идеш само на један од два дана - добијеш Виплеш, изгубиш Крипинг дет и сл. Чак и да сам ишао на оба дана фалио би ми Велком хоум. Али тако је то са великим бендовима са много хитова и добрих албума. Шоу и спектакл на нивоу, нема шта. Маркетинг и продукција врхунски. Усраће се од пара до краја турнеје (већ јесу). Један од хајлајта је сирова изведба Тоталис метал од Поколгепа, где су Мађари у мојој близини били врло збуњени и нису имали појма о чему се ради. Генерално, посетиоци су били већински вашарски металци/бајкери који слушају Металику, ЕјсиДиси и Мејдене, знају главне хитове и праве гужву. Било је и доста ХЦ фанова за које је сасвим јасно да прате бенд на турнеји/турнејама или њеним бар деловима. Мађари крш публика, као и обично, али зато браћа Бугари кидају за све паре.Организација одлична, али очито је било премало штандова за мрч, јер су гужве биле преголеме. Мрч дооооооста крш квалитета а цене прејаке - 50 евра мајица, остало ишло и до 100 (дресови, дуксеви, све што није стандардна мајица кратких рукава где ће принт отпасти након пар прања). Од Пантере сам видео само две јааако ружне мајице, без цене. У граду је био само један попап шоп, где се на ред чекало 2-2.5 сата. Цене су и тамо биле јаке, али је избор био већи него на концерту. Овце-шишање...Оцена 6.5/10. Ово ми је 4 пут да их гледам уживо и можда најслабији утисак. Дуго нисам био на неком стадионском концерту и ово је добар подсетник зашто. Ако ме моје памћење попут златне рибице не изда, трудићу се да не понављам овакве акције, мада вероватно нећу моћи да одолим ако буде нека наредна турнеја у близини. Report
19 hours ago19 hr comment_3125176 500 evra je bila moja kartauz early entry je išao i pristup merchu na stadionu bez gužve, pa sam uzeo majiceu pop-up store nisam ni primirisao, znao sam da su gužve ogromne od drugara koji je u Atini čekao tri satakvalitet jeste krš, Gildan je baš usrao heavy cotton majice koje su donedavno bile dobre, a cene su visokestadionski koncert naravno dovlači groznu publiku, al jbg, to je što je, teško da ćemo ih videti u klubovima i manjim halama ikada višeoko mene bilo brdo Bugara i Rumuna, jedan nosio Avatar majicu, čarape i prišivače na prsluku Anselma sam pre dosta godina gledao sa Downom na Brutalu, to je bio posojoš upali Satyr, Frost i dvojica iz Converge na kraju Bury Me in Smoke Edited 19 hours ago19 hr by kuruz Report
19 hours ago19 hr comment_3125177 Моја је била око 150 ваљда, јебем и у форинте шкрбаве. Све делује јефтино а није.Anselma sam pre dosta godina gledao sa Downom na Brutalu, to je bio posojoš upali Satyr, Frost i dvojica iz Converge na kraju Bury Me in SmokeВерујем. Даун је свакако врхунски бенд, али није Пантера јбг. Није ми исто. Свакако ни Даун нисам гледао јбг. Report
17 hours ago17 hr comment_3125183 Ma za te mega svirke samo fan pit se isplati, ostalo sviranje kurcu. Poslednji put sam se zajebao s parterom za Rammstein, nikad više. Report