Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2485665

Naravno. Bar 80% ljudi koristi računar u tu svrhu. Vi verovatno znate dosta ljudi kojima je kompjuter osnovno/jedino sredstvo za rad, posećujete IT forume, pratite vesti iz IT sveta i sl. Ali najveći broj ljudi koristi računar za slušanje muzike, fb, skype i gledanje filmova.

Cinjenica. :da:

• Replies 196
  • Views 16.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Andrija Smith
    Andrija Smith

Nije mama kupila ništa druže. Nego se ima pa se može ako baš oćeš da znaš. Šteđelo se, dobila se stipendija, prešlo na budžet i tako to.

• To je jedino sto valja kod njega - izgled.

• Pohlepni su koliko i bilo koja druga korporacaija... Ni jedna profitna firma ne postoji zbog boljitka čovečanstva. Mnogo veći problem predstavljaju proizvođači đubreta od 15-20 e koje traje godinu-dv

• 2 weeks later...
comment_2492265

Pazarih iPad 2, 32gb bez 3G.

U principu jes igračka ali služi ako ništa što me je maklo malo od kompa. Htio sam u principu od tableta da je lak i intuitivan za upotrebu pa uzeh Apple. Dvoumio sam se između njega u Sony S, ali koliko god to prežvakano zvučalo Apple je Apple. Napravljen je tako da i prosječna plavuša može da ga koristi.

comment_2492941

Mama mi je kupila iPad 2, 32gb bez 3G.

U principu jes igračka ali služi ako ništa što me je maklo malo od kompa. Htio sam u principu od tableta da je lak i intuitivan za upotrebu pa uzeh Apple. Dvoumio sam se između njega u Sony S, ali koliko god to prežvakano zvučalo Apple je Apple. Napravljen je tako da i prosječna plavuša može da ga koristi.

fix'd

• 1 month later...
comment_2507101

Пре неколико месеци Ајпод није 'тео да пусти Negative Plane, сада неће да свира Ufomammut. У Ајтјунсу ради, нормално га пребацим, види се омот, све је у реду до тренутка када покупам да га пустим, када блокира. Пробао сам да конвертујем, тако да квалитет буде нижи, иста прича. У чему је фазон?

Edited by Underkuruz

• 4 months later...
  • 4 weeks later...
comment_2585366

Имам проблем са два албума. Пребацим их на Ајпод, прикаже називе песама и омот, али кад пустим песму, блокира и мора да се ресетује. Пробао сам више пита, конвертовао mp3 320 у слабији bitrate, нема шансе.

У питању су други албум Negative Plane и ORO - Opus Primum, мада то и није битно.

У чему је ствар?

comment_2585373

хах, постао сам к'о sportske.net

није до форматирања, и то је рађено

Ајтјунс нормално пушта те албуме

скинух с Нета другу верзију, опет иста прича :haha:

oво нека црна магија

comment_2588503

Super je, retina me posebno odusevljava. Isprobah ga ovde na poslu pre 10-ak dana, savrsenstvo je. Nego mi je jedina mana bila (ne samog uredjaja) ta sto sve sto gledas a nije prilagodjeno za retinu (sto mu dodje 90% weba) ruzno izgleda. Ono sto na obicnim displejima izgleda ok, u retini je preterano izdetaljisano, i izgleda nekako, preostro... Ne znam, takav sam utisak stekao. Kontam da ce se web tehnologije zbog retine razvijati u tom pravcu, da sve grafike budu prilagodjene i gusci pixeli.

Edited by ShinigаmY

comment_2588849

Najverovatnije dok ne nabavim novi telefon koristicu Iphone 4s, koji izgleda stvarno prelepo. Koje su glavne mane, i problemi koji su korisnici primetili kod ovog telefona, kako se ponasa u Srbiji? Inace kolko je 4s lep, tolko je 5 ruzan telefon i krajnje bahato slab u odnosu sa cenom.

Edited by Lunar

• 2 months later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.