Jump to content

Navijači


kuruz

Recommended Posts

Boris Tadic Ja najavio Borbu Protiv organizovanih Navijackih Grupa.

Demokrate Sever,U Tome Ce mu pomagati Ivica Dacic i Crveni indijanci navijacka Grupa.

Do sada su najvise bile na udaru:

Navijacke Grupe-Grobari Zemun,Narkomani Zemun,Ovce na Steroidima.

  • Upvote 2
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Арсенал навијача Валенсије:

 

2007121002140677_640.jpg

 

Свега ту има, шрафови, кугле за билијар, каиш... Али компакт диск (за дизање морала, вероватно)... :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Саопштење за немилосрдну и једном бојом обојену, изманипулисану јавност!!!

 

Желимо да обавестимо јавност да је 31.03.2011.године основано удружење грађана под називом” ХОЋЕМО ИСТИНУ “! Ово удружење основали су родитељи и пријатељи дванаесторице осуђених навијача Партизана, у пресуди, која је већ читавој јавности позната, као пресуда од”240 ГОДИНА”.Како и сам назив удружења говори, једини циљ његовог формирања је потрага за ИСТИНОМ.

 

Неми смо сведоци манипулације и обмањивања јавности када је у питању истинита верзија око суђења и “случаја Брис Татон”. Решили смо да проговоримо и саопштимо све незаконитости које прате овај случај!!!

 

 

- Тачно да је Брис Татон преминуо у болници, од излива крви на мозгу, 12 дана након инцидента – туче која се догодила 17.09.2009.године на Обилићевом венцу у центру Београда.

- Тачно да је Брис Татон задобио повреде опасне по живот од последица пада са платоа Обилићевог венца у провалију високу преко шест метара.

- Тачно да је Брис Татон не би пао у ту провалију, да нису навијачи Партизана напали групу од двадесетак навијача француског клуба Тулуз, која се организовано спремала да пође на утакмицу, која се тог дана одигравала на стадиону Партизана.

- Тачно је да је, сада покојни Брис Татон, бежећи од метежа и напада групе од ЧЕТРДЕСЕТ Партизанових навијача, и не познајући терен и не видевши од дима упаљених бакљи, прескочио ограду платоа Обилићевог венца и сурвао се у провалију од шест метара, при том не дочекавши се на ноге, већ ударивши левом страном тела и лица о тло.

НЕИЗМЕРНО НАМ ЈЕ ЖАО ШТО ЈЕ БРИС ТАТОН ПОГИНУО И ШТО ЈЕ ЊЕГОВА СУДБИНА НЕРАСКИДИВО ВЕЗАНА ЗА СУДБИНЕ СВИХ НАС И НАШЕ ДЕЦЕ!!!

 

Удружење “ХОЋЕМО ИСТИНУ” тражи одговоре на десет веома важних питања ЗАШТО?

ЗАШТО је јавност упорно обавештавана, како су нападнута четворица мирољубивих Француских туриста, међу којима је био и Брис Татон, када се знало, да је на Обилићевом... венцу била група од двадесетак навијача Француског клуба Тулуз, која себе назива “Индијан Тулуз”, којој је припадао и покојни Татон?

ЗАШТО Француски навијачи нису имали потребно обезбеђење, како налажу правила УЕФА, за утакмице високог ризика, каквом је ова утакмица и била проглашена?

ЗАШТО истражни судија уопште није изашао на место догађаја, да изврши увиђај, када је то по закону обавезно и због чега је суд и поред захтева одбране, одбио да узме исказ од истражног судије који није изашао на увиђај?

ЗАШТО суд, на захтев одбране, није одобрио реконструкцију догађаја са лица места у присуству одбране?

ЗАШТО суду никад нису достављени снимци камера из кафића са Обилићевог венца, за које се зна да постоје и да су “покривале” место догађаја, где би се недвосмислено видело шта се тог кобног дана десило на Обилићевом венцу и дилема погибије Бриса Татона би се решила?

ЗАШТО је суд журио са завршетком суђења и изрицањем пресуде, а одбијајући предлог одбране да се испитају сви сведоци и очевици догађаја идетификовани на снимцима који су у тренутку дешавања били присутни на лицу места? Лица која се виде на снимку у подножју степеништа како гледају и прате дешавања, очевидац и службено лице из оближње Синагоге...

ЗАШТО од покојног Татона не постоји никаква изјава, када је непобитно доказано и посведочено од стране стручног медицинског особља из хитне помоћи, да је Брис Татон био свестан, орјентисан и комуникативан и да је као такав примљен у Ургентни центар?

ЗАШТО је суд упорно одбијао да се упусти у анализу редоследа здравствених збивања покојног Бриса Татона, поготово из разлога што постоје опречна мишљења о неопходности његове операције на грудном кошу, ако се знало да је од последица пада задобио хематон на мозгу, који је пре те операције био стабилан, да би услед операције прорадио и изазвао излив крви у мозак, од чега је на крају, након дванаест дана у болници, Брис Татон и преминуо?

ЗАШТО суд:Председница судског већа судија Мирјана Илић и председник Вишег суда у Београду судија Драгољуб Албијанић, упорно одбијају, да адвокатима одбране и удружењу грађања “ХОЋЕМО ИСТИНУ”, доставе тонски запис са усменог изрицања пресуде, када је то информација од јавног значаја и од непроцењивог значаја за јавност и дефинисање укупне слике о овом судском процесу?

ЗАШТО суд није узео у обзир непобитан алиби, једног од оптужених и осуђених момака (Стефан Величковић осуђен на 12 година затвора), којим се доказује да није ни био присутан на Обилићевом венцу у време овог догађа?

ЗАШТО ни на једно од ових питања суд није дао одговор???

Одговор је јако једноставан и логичан!

Зато што је све конструкција и манипулација и зато што је “некоме” у датом тренутку требао овакав случај за политичко жигосање и разрачунавање, кроз злоупотребу трегедије, у којој је изгубњен један млади живот који неће бити враћен уништава...њем и жтвовањем 12 других, младих живота.

Само истином и правдом и на основу доказа и закона, а не одмаздом и силом, може се послати трајна порука да је закон једнак за све и да је ово правно и законски уређена држава. То је много битније и вредније за друштво, од броја додељених година заснованих не неистини и неправди, какав год да им је циљ!! Управо држава мора бити та које ће штитити све своје грђане од било какве и било чије злоупотребе закона чиме се недвосмислено потврди право сваког члана овог друштва на фер и праведно суђење, без обзира о каквом је поступку реч.

Удржење грађана “ХОЋЕМО ИСТИНУ” не захтева ублажавање казни, како се жели у јавности приказати, већ инсистира искњучиво на разоткривању истине из које треба да проистекне Правда-каква год она била!

  • Upvote 3
  • Downvote 10

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...