Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 2.3k
  • Views 125.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ja nisam pustao kosu zbog nekog tamo Ozi Ozburna,ja sam pustao kosu zbog Gabrijela Batistute! - Hail Metal

• Kad bi se postavili svi golovi Kezmana Mateje protiv zvezde tema bi se mogla komotno zatvoriti , od te legende nema vece , ko drukcije kaze - klevece i laze !

• http://www.youtube.com/watch?v=CxvMRkfSXXI   FUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

comment_2389551

Šteta, mlad čovek.

Inače od svih propalih talenata najviše mi je krivo što Čubrilo nije postigao neki veći uspeh.

Dečko je bio neverovatan talenat, sećam se ranije kada su bila takmičenja u zakucavanju, on i Radmanović su bili fizički najbolje pripremljeni igrači... Još uvek se sećam kada me je otac odveo na utakmicu protiv Cibone njegove sjajne igre.

Dosta se priča da su ga treneri upropastili, što je vrlo moguće (dosta trenera treba podvrgnuti nekom psiho testu).

Poslednji put sam ga video kada je igrao za BKK Radnički, to je bilo 2005/2006. Na treninzima se skoro uopšte nije trudio, ali je stalno bio nasmejan i raspoložen. Posle sam ga video i na Zlatiboru, kada su išli na pripreme. Nakon toga je otišao u Nemačku drugu ligu valjda, ali je dobio fine pare...

comment_2389764

Cubrilo , moj omiljeni igrac iz tog perioda , toliko nepredvidiv igrac , znao je da promasi 3,4 uzastipne trojke , ali i nakon toga je sutirao mrtav ladan i sa 7,8 metara , tada .O zakucavanjima i da ne govorimo . E sad da li je istina ili ne pricalo se da se malo dzankao po Ljubljani ...veliki talenat !!!

• 2 weeks later...
comment_2399812

Šteta, mlad čovek.

Inače od svih propalih talenata najviše mi je krivo što Čubrilo nije postigao neki veći uspeh.

Dečko je bio neverovatan talenat, sećam se ranije kada su bila takmičenja u zakucavanju, on i Radmanović su bili fizički najbolje pripremljeni igrači... Još uvek se sećam kada me je otac odveo na utakmicu protiv Cibone njegove sjajne igre.

Dosta se priča da su ga treneri upropastili, što je vrlo moguće (dosta trenera treba podvrgnuti nekom psiho testu).

Poslednji put sam ga video kada je igrao za BKK Radnički, to je bilo 2005/2006. Na treninzima se skoro uopšte nije trudio, ali je stalno bio nasmejan i raspoložen. Posle sam ga video i na Zlatiboru, kada su išli na pripreme. Nakon toga je otišao u Nemačku drugu ligu valjda, ali je dobio fine pare...

Izgleda da radi sa decom

Filip Pavlovic: Aleksandar Cubrilo je meni trener :)

• 1 month later...
comment_2415157

Denda: Iiii, devetnaestogodišnji Veselin Petrović će večeras pokušati aaa da zaustavi Miću Berićaa...

Kompletan snimak gore mi je izmamio osmeh na lice. Praznik za oči. To su, bre, bile utakmice.

Bila je to jaka liga, sa gomilom kultnih likova koji su igrali za hranarinu po slabijim klubovima, ali su bili kvalitetni košarkaši. Mužjaci, a ne plačipičke k'o ovi danas.

Evo, vidim sada gomilu derbija i evroligaških utakmica из 90-ih. To je to. Valjda ima ona kada su namerno isključili struju u Pioniru.

Диверзија...

Edited by vudurinator

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.