September 21, 20223 yr comment_3078223 Jeste, kontam da je od predugog stajanja u izlogu ili nesto slicno, bas odskace 😄 Report
October 16, 20223 yr comment_3079183 Taphos vrlo popularan u srednjem Banatu ovih dana, a nismo se čak ni dogovarali Report
November 24, 20222 yr comment_3080895 bend je inače drugi dolazak Samhain-a, maksimalna preporuka Report
4 hours ago4 hr comment_3118770 23 hours ago, Grobodan said:najbolja temaАли најгори носач звука икада. Report
13 minutes ago13 min comment_3118775 Ima sentimentalnu vrednost svakako! Ja sam kratko zakačio taj period jer sam brzo prešao na diskove, ali se sećam da je bilo i nakon dosta presnimavanja traka što sa diskova, što sa drugih kaseta.. furao se vokmen sve u šesnes' dok se nije i diskmen nabavio. Mislim da mi je prva kaseta koju sam uzeo Reign in Blood.. nisam do tad čuo ništa slično, još taj nesavršen snimak dao posebno obskuran šmek kad sam prvi put pustio..ps. da naravno sve te kasete su bile piratske, pa koje si sreće što se tiče zvuka kad uzmeš Report