October 9, 200717 yr comment_1511368 @ gavra Sad mi bio grob i don'o sve sto si poslao - hvalaaaaaaaaaaaaaaaaa :ljubitesovaupametnuglavu: @ Ден Норске Мусташман I ja :) @ Ukyo Ma sta dan - meni NILE ulepsava zivot
October 10, 200717 yr comment_1511499 Idu na jesenju turneju po Evropi. Najblizi su nam u Austriji, a svi su datumi popunjeni.
October 10, 200717 yr comment_1511710 Idu na jesenju turneju po Evropi. Najblizi su nam u Austriji, a svi su datumi popunjeni. Porashtju i ja jednog dana!
October 11, 200717 yr comment_1512155 Da, to znamo . Oces da te nema? Jos se smejes, grrrrrr #&fuck*jebemajku&**`~##*
October 11, 200717 yr comment_1512176 Pusti ga. Rece na temi o Massacre-u da Legacy drzi sve pod kontrolom sto se tice Nile-a.
October 11, 200717 yr comment_1512318 Ove sigurno nece.... a rekoh vec koji je razlog... gosn. C.Barnes nije hteo da kroci u istocnu evropu ... jbg. retard americki ). Spermen : nemo si na kraj srca, sam znas da secem vene na from beyond bemu krv... )
October 14, 200717 yr comment_1513523 kazem..ok bi bend bio da ima veze s mozgom..tj ako se lozis na egipatski kult smrti i pogrebnog .i jos dekras etno melodije(da ih tako nazovem) -neide nikako kucanje 250/min jer ubijas poentu tog kulta-mistiku a dobijas izdrkano sranje mislim da bi za ovu tematiku bila bolja muzika i probukcija starog broken hope- i Adgea Of senitya:D
October 14, 200717 yr comment_1513553 kazem..ok bi bend bio da ima veze s mozgom..tj ako se lozis na egipatski kult smrti i pogrebnog .i jos dekras etno melodije(da ih tako nazovem) -neide nikako kucanje 250/min jer ubijas poentu tog kulta-mistiku a dobijas izdrkano sranje mislim da bi za ovu tematiku bila bolja muzika i probukcija starog broken hope- i Adgea Of senitya:D ae polako, pobjeze ti stado
October 14, 200717 yr comment_1513632 Pa da, generalno meni su najjaci momenti Nile-a kad uspori, mada ima izuzetaka kao pesma Barra Edinazzu, u njoj su i brzi delovi do jaja. Generalno, dobar bend, ali smaraju sa kvazi-tehnickim momentima.
October 15, 200717 yr comment_1513748 +bubnjar ofilatorija je brzi od bubnjara najla:D] 111 da i king diamond ima bolji vokal od stannea.
October 16, 200717 yr comment_1514469 kazem..ok bi bend bio da ima veze s mozgom..tj ako se lozis na egipatski kult smrti i pogrebnog .i jos dekras etno melodije(da ih tako nazovem) -neide nikako kucanje 250/min jer ubijas poentu tog kulta-mistiku a dobijas izdrkano sranje mislim da bi za ovu tematiku bila bolja muzika i probukcija starog broken hope- i Adgea Of senitya:D Ево га, још један који није прежалио што метал постоји и након Judas Priest.
October 17, 200717 yr comment_1515017 Ево га, још један који није прежалио што метал постоји и након Judas Priest. bravo svaka cast..usrao bi se kad bi ti pokazao kakv egore i dm originale imam i to sve vrh bendovi za koje niksad ncecs cuti:P a J.P su Kult...i neshvatam uopste sta je tvoj komenter..nikad nisi ni cuo za B>H a pravis se pawetan:p
October 17, 200717 yr comment_1515022 bravo svaka cast..usrao bi se kad bi ti pokazao kakv egore i dm originale imam i to sve vrh bendovi za koje niksad ncecs cuti:P a J.P su Kult...i neshvatam uopste sta je tvoj komenter..nikad nisi ni cuo za B>H a pravis se pawetan:p Grammar Policeman reporting for duty. A shto se Najla tiche, mozesh da pljunesh pod prozor Sandersu. Ae sad pichi slushaj svoje vrh gore i dm originale a Najl ostavi na miru. Mir i svako dobro.