Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2429848

Kao što je benzin bio sastojak tečnosti za brijanje :mhihi: Onda su otkrili da to nije baš dobro :mhihi:

EDIT: Ili npr. Atropa belladonna , biljčica koju su antičke dame koristile kao šminku, a sadrži razne terpenske alkaloide, koji su do jaja toksični. Alkaloidi su otprilike klasa jedinjenja koja je najzanimljivija narkomanskoj populaciji, jer tu spadaju kokain i drugari.

Edited by Stolet

• Replies 1.9k
  • Views 152.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Dead Man Walking
    Dead Man Walking

Nema teme za WWI pa ću ovde       I ovo je mnogo dobra rstva.

• рогозуб
    рогозуб

Pa i Hriscanstvo sa hodanjem po vodi i devichanskim rodjenjem Isusa je blizhe raciu i logici od kvantne fizike, a otprilike je na istom odstojanju od logike kao relativistichka.   edit: vidim da mi

• Alkoholna pića/kokteli pod mikroskopom.   Irsko svetlo pivo     Šampanjac     Tekila     Belo vino     Češki Pilsner     Margarita     Votka  

comment_2432317

Evo jednog interesantnog pitanja.

Kada bi ste imali izbor da izaberete poslednji obrok, pred izvršenje smrtne kazne, šta bi ste izabrali? Zakon u državama gde je dozvoljena smrtna kazna, propisuje da možete da izaberete i da će vam oni naći, šta god hoćete da jedete pola sada pred egzekuciju. Znači da se vi nadjete u takvoj situaciji, šta bi ste izabrali?

Edited by Lunar

comment_2432320

Tako nesto i ja mislim.Davljenje no no.Da li bi moglo da prodje davljenje ako upadnes u veliki kanister tecne cokolade u fabrici cokolade?To mu dodje kao neka blaga eutanazija pred smrt,da ne kazem slatka smrt.

Nazalost nista zanimljivo,samo razmisljam,dodje to ponekad.Setih se kada sam se kao mali plasio smrti,a onda sam u jednom trenutku to prihvatio,svoju smrtnost,a sada mi se kao vraca taj strah.Ne znam ni sam.

comment_2432326
Znači da se vi nadjete u takvoj situaciji, šta bi ste izabrali?

Verovatno neko jelo koje mi je spremala draga osoba, po mogućstvu da baš ona i spremi. Nije toliko bitno jelo, nego način na koji sam zavoleo da bude spremljeno.

comment_2432328

Ne znam, zavisi od toga da li umrem od vreline cokolade ili same cokolade...

Bas smo ortak i ja pricali pre neko vece, kaze, kad je bio mali, nije se plasio, a sad bi samo da napravi sto vise beba Dusana, da na neki nacin zivi kroz njih.

Ja to pak ne vidim tako. Ja se ne plasim same smrti, plasim se

1) da posle toga moram sve iz pocetka

2) da cu da ostanem

3) da je zivot perpetomobil

EDIT: As for meal, pojela bih onog zbog koga me osudise, do kosti.

Edited by ~HaVoC~

comment_2432359

Verovatno neko jelo koje mi je spremala draga osoba, po mogućstvu da baš ona i spremi. Nije toliko bitno jelo, nego način na koji sam zavoleo da bude spremljeno.

Dobio sam listu od jedno 20ak ljudi koji su izabrali svoj poslednji obrok. Medju njima je bilo ljudi koji su se iživljavali i tražili nemoguće, pa do lika koji je tražio samo jabuku, pa još jedan koji je rekao da njegov poslednji obrok daju beskućnicima, do lika koji jednostavno ništa nije hteo. Imali smo onda pitanje, šta bi smo mogli da zaključimo o njima, a da su nam prinudjene samo ove infomracije. Nije stvar o dubokoj filozofiji, već da vidi profesor naše razmišljanje o ovakvom gestu.