February 4, 201015 yr comment_2141947 Auh, skroz cudno zvuci, uopste nisam ovako nesto ocekivao... Vidjecemo sta ce biti, interesantno jeste, u svakom slucaju. Kako god, ako se moze suditi nakon isjecaka od po 30 sekundi (a ne bi trebalo da moze) cini mi se da ce najvise nedostajati upravo te burzumovske ATMOSFERE.
February 4, 201015 yr comment_2141982 Auh, skroz cudno zvuci, uopste nisam ovako nesto ocekivao... Vidjecemo sta ce biti, interesantno jeste, u svakom slucaju. Kako god, ako se moze suditi nakon isjecaka od po 30 sekundi (a ne bi trebalo da moze) cini mi se da ce najvise nedostajati upravo te burzumovske ATMOSFERE. Od reči do reči potpisujem. Sad se već plašim na šta će izaći ovo.
February 4, 201015 yr comment_2142095 meni se cini da je izbacio kao one najkeci rifove,ne bi li se ljudi popalili,mislim da ce album biti ok,ali da je pozurio sa snimanjem albuma,znam brate da je frka zena djeca nije gitaru toliko godina uzim'o ali je treba sjes' jos bar godinu,da sve to sazre i da se malo usvira.za sta sluze d best ofovi,demo snimci sa kaseta,naplacivanje intervjua,i ostala pozerisanja,nego da se namlate pare?ovako ima samo da interesovanje splasne nije mu to dobar bizmniz potez.
February 4, 201015 yr comment_2142108 Osim što njega savršeno boli kurac šta bilo ko misli o tome što on radi. Sigurno ne živi od muzike.
February 4, 201015 yr comment_2142113 Zivi od ovaca i krava sa svog imanja,povremeno daje privatne casove iz paljenja crkava,mulja stare butlegove i ploce na trgu,sta ce,snalazi se kao i svi mi u ovim teskim vremenima... to da ga boli kurajblo za nasa misljena se slazem,ja pricah vezano za kintu,posto burzum sad postoji samo i iskljucivo zarad toga,i da se malo izdrkava u momentima izmedju muze krava i ovaca,lekcija i dok mu stignu ploce,kasete i diskovi aksom.
February 4, 201015 yr comment_2142173 Mnogo dosadno zvuchi ovaj album preview, a ono sto je najgore ko da ne slusam Burzum.
February 4, 201015 yr comment_2142174 Kako na osnovu preview-a od 30 sekundi možeš reći da je dosadna pesma benda koji ume da vrti isti rif 15 minuta?
February 4, 201015 yr comment_2142176 Naravno, vidjecemo sta ce izaci iz ovoga, ali sam zvuk a i atmosfera nekako ne obecavaju... Da ne znam da je ovo Burzum, na osnovu ovih djelica ne bih ga ni prepoznao u nekom nevezanom kontekstu, dok sam ranije mogao prepoznati Burzum nakon bukvalno 3 sekunde.
February 11, 201015 yr comment_2146287 Ea. lord of the depths..pocetak, ko da su se ukljucile sirene za uzbunu na naftnoj platformi u call of duty 6.....VARG JE BOG black metala!
February 11, 201015 yr comment_2146311 Interview with Varg Vikernes (February 2010) vidim celeste se fura.ako,ako.
February 11, 201015 yr comment_2146332 u pauzi kad ne ide immolation nego jedva cekam da cujem sta nam je vargisa spremio, nisam slusao ova preview govna
February 13, 201015 yr comment_2147108 Ovo sta sam cuo je odlicno... Covjek nije tako instrumenta godinama... Extra zvuci... Sad ko kaze da je lose nek slusa drim tieter usrani...
February 17, 201015 yr comment_2149340 Zna li neko da li će moći da se kupi album u Srbiji ili Hrvatskoj, i ako da, gde?
February 20, 201015 yr comment_2150465 Da zapocnemo pricicu, a? Meni je super album, oni prokleti semplovi mi dadose pogresnu predstavu i kad sam ga preslusao bas sam se iznenadio. Nije "Filosofem" ali je u tom stilu i bas valja.
February 20, 201015 yr comment_2150477 Po mom misljenju, ovo je za klasu ispod Filozofem i prethodnih izdanja(ako ne racunamo one Casio ambient albume). Al to je taj rad, album vozi, ponavljajuci riffovi, neka dream-like atmosfera. Nista epohalno, al svakako zanimljivo za slusanje. Necu preuranjeno da donosim ocjene, ipak je potrebno da album izdrzi i ispit vremena. Al za sad mi fino lezi i ne smara me.
February 20, 201015 yr comment_2150493 Ja isto čekam da me malo prođe oduševljenje, ali meni ovo za sada deluje kao najbolji Burzum. Bez razvodnjavanja albuma, bez preteranog ponavljanja, jednostavni rifovi i monolitne pesme, ali sa stalnim varijacijama, mnoštvom slojeva... Zaista izvučena esencija svega što je do sad radio. Pogotovo mi se svidelo što je na Belus Död uzeo najbolje "rifove" sa Daudi Baldrs i odsvirao ih kako je oduvek i trebalo. Hlidskjalf je ipak mnogo ozbiljniji i drugačije prirode, nije Casio album kako morbid god reče, pa samim tim tamo ne treba ni zadirati. U svakom slučaju, ispunjena očekivanja u potpunosti. Edited February 20, 201015 yr by oʞɾoƃ
February 20, 201015 yr comment_2150533 Ja isto čekam da me malo prođe oduševljenje, ali meni ovo za sada deluje kao najbolji Burzum. Bez razvodnjavanja albuma, bez preteranog ponavljanja, jednostavni rifovi i monolitne pesme, ali sa stalnim varijacijama, mnoštvom slojeva... Zaista izvučena esencija svega što je do sad radio. Pogotovo mi se svidelo što je na Belus Död uzeo najbolje "rifove" sa Daudi Baldrs i odsvirao ih kako je oduvek i trebalo. Hlidskjalf je ipak mnogo ozbiljniji i drugačije prirode, nije Casio album kako morbid god reče, pa samim tim tamo ne treba ni zadirati. U svakom slučaju, ispunjena očekivanja u potpunosti. DØD.