Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2526416

Ja se isekoh kada

je onaj zaman'o macem preko Tiriona, taman reko' - gotovo nemaju vise cime da ga plate, ode mali pre neg' sto mu vreme doslo

mada, ne znam, to da su uradili, nasla bih onog tupavog Martina i nabila bi mu i knjige i seriju u ono njegovo veliko preraslo dupe

• Replies 3.6k
  • Views 275.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

i vi idioti i dalje dajete minuse na svaki moj post. Zanimljivo je koliko ste glupi. Narcisi koji misle da su samo oni u pravu, a bilo sta sto oni nisu doziveli ili videli je automatski neistina. To o

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

http://www.jointherealm.com/sigil.html  

• O opa Svidja mi se to sekvoja, dugo to nisam cula Elem, necu da se kurcim oko ovoga sad, da kenjam o tome kad sam krenula da citam serijal posto ce delovati nerealno jako buduci da sam mlada i dalje

comment_2526643

Ne kapiram samo zasto postoje sitkomi tipa Friends i sl od po 6-10 sezona i 25 epizoda po sezoni a ovako nesto zbrzavaju? Razumem da je skupo ali ako se isplati 10 epizoda kako onda ti isti ljudi ne bi pogledali jos 10?

Posle svake epizode se osecam kao da su me iskljucili iz live prenosa njihovog sveta i popizdim i smorim se. Jos posle 9 meseci do sledece sezone.

comment_2526668

Ne kapiram samo zasto postoje sitkomi tipa Friends i sl od po 6-10 sezona i 25 epizoda po sezoni a ovako nesto zbrzavaju? Razumem da je skupo ali ako se isplati 10 epizoda kako onda ti isti ljudi ne bi pogledali jos 10?

Posle svake epizode se osecam kao da su me iskljucili iz live prenosa njihovog sveta i popizdim i smorim se. Jos posle 9 meseci do sledece sezone.

Zato sto serija traje 20 minuta i zato sto od tih 20 minuta 10 minuta je smejanje.

comment_2526669

^pretece me

jedina da znam da ima tako mnogo epizoda i da traje dugo je haus, a otprilike je hju najskuplja stvar u njoj. i legend of the seeker, al' je to toliko low budget da je neuporedivo. verovatno su mogli i ovi tako da sklepaju seriju i koga boli kurac. radije ce ljudi gledati nesto sto izgleda do jaja i traje 10 sati ukupno nego nesto sto traje 100 i krs je.

comment_2526680

Ne znam, iz ove epizode mi se cini kao da su pokusali da opravdaju Cercei, iako se taj momenat gde je ona jadna ocajna prodata majcica kraljica nigde u knjizi ne pojavljuje (ako se dobro secam, davno bese). Cisto, nikada ona nije imala to u sebi, osim brigu za Jamiea... Cini se da pokusava da ispravi kroz seriju neke stvari koje je mozda smatrao pogresnima u knjizi.

Mozda se samo lose secam?

comment_2526685

Lose se secas,u "Gozbi za vrane" imas glave iz Cerceine perspektive,i imas dosta kako govori kako je ona "prodata" jer ona nije htela da se uda za Roberta,i ona nije u seriji ocajna,lose si to dozivela,bas se ponasa kao u knjigama.I da bas sam popizdeo sto nisu odsekli nos Tirionu,ali nema veze idemo dalje.

Edited by Mita

comment_2527069

Super izgleda Renlijev oklop, i svaka cast Lorasu za takav akt.

I u Game of Thrones folkloru sta je Castamere? Neki napusteni zamak?

Unisteni zamak Lanisterovih vazala koji su se pobunili protiv istih, pa su ih Lanisteri pobili sve i sad je zamak napusten i rusevina.

comment_2527081

The song immortalized the destruction of House Reyne by Tywin Lannister. House Reyne was obliterated after they rebelled against their liege lord, Tytos Lannister, who was perceived as weak by his own vassals. To restore Lannister dominance, Tytos' son, Tywin, marched against the upstart Lord Reyne. By the end of the rebellion, Castamere had been put to the torch and all members of House Reyne executed.

Lyrics:

And who are you, the proud lord said,

that I must bow so low?

Only a cat of a different coat,

that's all the truth I know.

In a coat of gold or a coat of red,

a lion still has claws,

And mine are long and sharp, my lord,

as long and sharp as yours.

And so he spoke, and so he spoke,

that lord of Castamere,

But now the rains weep o'er his hall,