Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 3.6k
  • Views 276.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Guest HEFEST
    Guest HEFEST

i vi idioti i dalje dajete minuse na svaki moj post. Zanimljivo je koliko ste glupi. Narcisi koji misle da su samo oni u pravu, a bilo sta sto oni nisu doziveli ili videli je automatski neistina. To o

• sale 3sm Larry Flynt
    sale 3sm Larry Flynt

http://www.jointherealm.com/sigil.html  

• O opa Svidja mi se to sekvoja, dugo to nisam cula Elem, necu da se kurcim oko ovoga sad, da kenjam o tome kad sam krenula da citam serijal posto ce delovati nerealno jako buduci da sam mlada i dalje

comment_2649416

Онај дегенерик из дана у дан доказује да што пре треба да напусти свет живих , ах да и Малопрстића сам замрзео само тако , мрзео сам га и пре сад га мрзим исто као и Џофрија . Иста су то говна !

comment_2649548

Онај дегенерик из дана у дан доказује да што пре треба да напусти свет живих , ах да и Малопрстића сам замрзео само тако , мрзео сам га и пре сад га мрзим исто као и Џофрија . Иста су то говна !

A? :haha:

Maloprstic je sjajan u seriji nemam reci za glumca... car

comment_2649776

One neaktivne možda, ali aktivne malo morgen.

Spojler je za one koji nisu odgledali sve epizode koje su izasle do sad.

Pa cilj im je da krisom predju preko zida, a ne da sve vrane znaju za to... Bar sam ja tako shvatio, preskoce i cekaju signal da napadnu od pozadi.

Edited by ..charlie..

comment_2649998

Ako od sledece godine ne krenu sa 12 (minimum) epizoda po sezoni, propasce ova serija... Nije toliko losa treca sezona, ima odlicnih momenata, ali nije to to. Jbt, evo na primer Jon Snow se u samo jednoj epizodi druge sezone pojavio isto koliko i u prvih sest epizoda trece sezone. To vazi za skoro sve karaktere. Utisak ove sezone je da se nema vremena ni za jednog lika. Bran se u prvih sest epizoda pojavio na manje od pet minuta... 10 epizoda su radile za prvu knjigu (jedna od najboljih adaptacija koje sam ikada pogledao), za drugu vec malo losije, ali treca sezona pocinje da ispoljava uzasne mane, sve zbog malo epizoda...

Edited by Ancient Mariner

comment_2650327

Hahah da da, meni se moze posto sam moderator, pa se izivljavam na nejakima lol

Ne znam sta nisi ali bezobrazan jesi, ali nevazno...Da ne kvarimo temu. Ako postoji neki problem tu je pm...

Inace juce i danas je rodjaka odgledala celu prvu i vecinu druge sezone pa sam se i ja malo podsecao :D

Opet mi je bilo zao Neda :(:D