Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

comment_2397966

Lepo je rekao onaj hrvat sto je bio uz gadafija kako bi obucavao vojsku i davao savete...to su retardi a ne vojska, niti discipline niti bilo cega! A i kao takvi su mogli da pokidaju pacovcine samo da nije bilo nato-a. Jedina jedinica koja je licila na pravu vojnu formaciju je bila Kamisova brigada..ostalo su bili klovnovi!

• Replies 1.7k
  • Views 71.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• u tome i jeste problem.   i za njih vazi isto. nisam iih pomenuo jer nisu deo price..     kako da ne, evo salju mi po dva evra direktno iz brisela za svaku recenicu na jumetalu, a ovo kucam sa

• tako jeee!!! tako jeee! evo ti plus, mnogo si to dobro rekao! svaka ti cast.. eto, samo njih da obesimo i svi nasi problemi ce magicno biti reseni.

• Теша Тешановић
    Теша Тешановић

sve to sto pricas su medijske lazi o 1389.oni su odgovorni srpski nacionalisti

comment_2397997

Prilicno naivna prica...odluci kao pre metar dana da ide u Libiju na "gradjevinu",a tamo 6 meseci bukti opsti rat plus NATO roka.Nisu oni u onoj gupi ljudi koji su ostali tamo u Libiji od pocetka sukoba pa resili da ostanu,pa ih sad uhvatili.Ne bih iskljucio da su za familiju i komsiluk isli na "gradjevinu" a da se iza toga krije malo snajperisanja.

comment_2398001

Pa cuo sam od ljudi koji poznaju ovog iz Arandjelovca. Kazu da je obican bajica koji sljaka po gradjevinama. Izmedju ostalog snajperista u Arandjelovcu?! To bih voleo da vidim. Ja sam za njih sve Old Shatterhand!!! Mozda je neko u vojsi i prosao obuku za to, ali smesno je pomisliti da bi neko otisao u rat i da puca po Libiji.

comment_2398006

Pa moze da bude i snajperista sa timbuktua ako je bio u vojsci snajperista ili instrukor, pa posle u nekim paravojnim formacijama i posle placenicima! I pominjale su se cifre preko 6k dolara za iskusne placenike i preko 10k za instruktore obuke..pa sad ti vidi ko bi isao po libiji da puca.

Edited by Ozziris

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.