Jump to content

Priče iz klonje


Lou

Recommended Posts

Grejao sam neko mleko u dzezvi, pa je ostalo, a hteo sam posle da kuvam kafu, pa me mrzelo da presipam mleko, tako da sam ga samo zagrejao, i napravio belu kafu s njim, ali sa previse kafe. Tu sam dodao Nesquik da mi bude slatko (BLEK METAL JE RAT) i to sam brzo popio.

 

Pojeo sam odmah posle toga par bresaka.

 

Stay tuned.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Izgubio sam nit, pričate li o sranju pod tušem ili...?

 

Кад сам био у Патрису, неко се искењао у једној туш кабини, недељу дана чистачицу болела патка да то очисти.

Edited by Underkuruz
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 3 months later...

Ovaj post tematski i duhovno pripada ovde, bila bi šteta da se izgubi na samrtajmu.

 

 

Juče sam bio u Delti i, ono, morao sam da kakim, jelte...

Ulazim ja u wc, nema nikog, prazne sve kabine, otvorim jednu, naslažem 2-3 reda toalet papira na onu dasku, śednem (da, śeo sam, bole me noge kad hoverišem iznad šolje i ne mogu da obavim posao do kraja), taman se opustio, kad ulazi neko u wc i otvara kabinu do moje. Ja zadržim malo i dah i govno, možda će samo da piša, pa da sačekam...ali ne lezi vraže! On radi istu radnju kao i ja, slaže toalet papir, sijeda na šolju i počinje da se nateže. "Ugn, ugn" neki zvuk proizvodi...

 

Sad, reko' nema što, moram i ja nastavit što sam započeo, kapacitet pluća i guzice je ipak ograničen. I počinjemo...

 

Prvo se čulo njegovo "plok" kako je prva tura upala, a nedugo zatim i moje. Mogu da pretpostavim kako se iznenadio kad je čuo moje "plok", možda je pomislio u trenutku da je eho, pa da bude siguran, nastavio je sa drugom turom. Ovog puta je bilo više kako "plup", međutim ja sam nastavio sa "plok" i onda je vjerovatno shvatio da nije sam.

 

Razmijenili smo tako još par plok/plup-ova, ja sam prvi ustao. Otišao da operem ruke i utoliko izlazi on, staje do mene, pere ruke, smrtno ozbiljna faca, a ja samo što ga ne zagrlim, jer osjećam da smo se zbližili. Međutim, otiđe bez pozdrava.

 

I tako...

Share this post


Link to post
Share on other sites

Van kuće uvek idem u muški wc. Veće su šanse da je ostalo toalet-papira i sapuna, pošto ih muškarci slabije koriste, naučno je dokazano i da ima manje bakterija. Nema ni dvadesetak žena koje su se nakačile na isto ogledalo.

 

Jedino što niko neće da čavrlja sa mnom (jedina stvar koja nedostaje iz ženskog wc-a), svi kao nešto zbunjeni, smeškaju se, misle da sam pogrešila. Čemu granice, čemu? Kabine su svuda iste.

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

ma di bre to...u muskim klonjarama nemas ni dasku,a kamoli papira...u koji god lokal da odes...dal u neku birtiju,dal u neki gde vole mladi,ovo-ono...u muskom em smrdi,em je sve usrano(i figurativno,a bome i zaistinski)...kada udjes u zenski,u glavi ti cepa neka sentis mjuza,neka lavanda se oseti,osecas se ko gospon co'ek,a u muskom k'o da si ber grils u anbrejkbl varijanti...

  • Upvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Brate, po kojim se ti rupama smucaš? Ja redovno u kafane zalazim, pa nigde nisam zatekao takvu havariju.

 

normalna mesta,gde i sva raja...po principu kud svi turci...sve nesto mislim da decki vise piju,samim tim vise i soraju,verovatno vise i kenjaju(mislim na fekalne izlucevine),rigaju...zato su i muske klonjare u tezem stanju...a i skrnavije su bate od seki ili seke vise paze na stvari oko sebe...mozda je o negde oko 7 navece i u ok stanju,al ko u to vreme ide negde...kada dodjes kasnije,nema papira,vecina promaslila klonjaru,pa se sire mirisi,daska ako je tu,tu je...a i ne treba...vazda je zapisana...poenta price je ustvari bila da su zenski wc-i u boljem stanju...u birtijama tesko da ima odvojen mokri cvor...

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...