May 3, 201510 yr Author comment_2825435 Obaveštenje: Ivan Perović više nije član Briganda. Hvala Ivanu na provedene tri godine sa nama, bio je ključni faktor u porađanju albuma "Zaplešimo Grešnici" i pravi stub benda. Umesto njega, za bubnjeve dolazi Andrej Mladenović, a kao novi gitarista tu je i Stevan Radoičić Šarki!
June 21, 201510 yr Author comment_2838351 http://youtu.be/yMSRXKuUmT8 Zmijsko Ulje singl besplatan download Edited June 21, 201510 yr by VoivodBG
October 8, 20159 yr comment_2862774 ^prvi put sam vas slusao sa dve gitare i bilo je super. nisu lose ni nove pesme, ali nisu mi dobre kao stare. nekako su mi pitomije nego sto sam navikao.
January 29, 20178 yr comment_2942876 Ne sviđa mi se pravac u kojem se sada kreće Brigand. Prošli album je bio sjajan, a ovo je sada Nirvana wanna-be. Verovatno preveliki uticaj Sharkeya.
February 27, 20178 yr comment_2945496 Daleko je Vavilon, al' daleko je i ovo od pređašnjih radova, jebi ga.
April 20, 20178 yr Author comment_2951840 Slušao sam par puta drugi album, smatram da ima previše uticaja (recimo ti grunge momenti koje pominjete) a prvi je bio onako iznenadan, ne zvuči na ono što slušaju, već su izgradili sopstveni zvuk. Ono što moram kod drugog albuma da pohvalim je produkcija, ističu se više svi instrumenti i oseća se da su ga baš dobro peglali, mada konačni sud dajem posle koncerta uživo. Tu leži sve.