Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 67
  • Views 7.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• http://www.yumetal.net/forum/topic/5231-angel-dust/page__hl__angel%20dust__fromsearch__1   Zatvarajte ovo.

• Guest Razbijač-NAAĆI
    Guest Razbijač-NAAĆI

on je srmdljiva pederćina.sjebao je anđel dust,sjebao je skener. taj ti dođe nešto ko tifa... samo što tifa nije raspado bendove.on se raspo.

• Koncertni bucket list kraći za još jednu staru ljubav od sinoć, konačno i ovo nekonstantno čudo od benda da uhvatim lajv. Sreća pa je manje-više najbitnija ekipa i dalje tu, i da su mi priredili setli

comment_2414527

U kurac... bolje da nam i ne reče, da se džabe ne nerviramo :/

Ja da sam bio pametan ja bih otišao na onaj koncert 2007. godine, ali ne ja nisam otišo jer sam smtrao da je VR umro zajedno sa Carlom 1995. godine. Ipak sam se premišljao par puta, ali na kraju nisam otišao.

Jebi ga tada nisam znao da je Rivera zver od pevača, to sam saznao tek mesec dan posle koncerta kada sa otkrio Helstar.

Edited by Divlji Tigar

comment_2414576

Можда чак и мање него на Артиљери.

Ja da sam bio pametan ja bih otišao na onaj koncert 2007. godine, ali ne ja nisam otišo jer sam smtrao da je VR umro zajedno sa Carlom 1995. godine. Ipak sam se premišljao par puta, ali na kraju nisam otišao.

Jebi ga tada nisam znao da je Rivera zver od pevača, to sam saznao tek mesec dan posle koncerta kada sa otkrio Helstar.

Ја сам тада ишао због Ејџент Стила, али су ме и ВР одували.

comment_2414588

Ja da sam bio pametan ja bih otišao na onaj koncert 2007. godine, ali ne ja nisam otišo jer sam smtrao da je VR umro zajedno sa Carlom 1995. godine.

Pozdravio te Carl i

2223.gif

Sjajan koncert bejaše, sjajan, Gos'n Rivera mi dao setlistu.

comment_2415011

Nema bas veze sa Angel Dustom, ali da se nadovezem na pricu:

HAMMERFALL: Metal masters Vicious Rumors are confirmed for the special guest slot for the 2nd leg the tour this Nov-Dec. Vicious Rumors' album "Razorback Killers" on SPV was #1 in Rock Hard Mag and saw the band on tour in 2011 playing over 40 shows with great live reviews including Summer Breeze Festival, Metalfest, RockHard Festival and many others! VR will join Hammerfall from Nov 27th to Dec 10th.

:rockdevil:

• 6 months later...
  • 5 months later...
  • 1 year later...
  • Author
comment_2766393

I ja pustio preksinoc Bleed posle sto godina pa mi dodje da pogledam sta se desava s njima. Album je super, samo mi se bonus trackovi ne svidjaju, Dirk slabo otpevao Temple of the King, Nightmare bolja standardna verzija...

Edited by Demon Seed

• Author
comment_2766409

Ja sam njega skinuo tek tamo negde kad sam malo prestao da ih slusam, najvise sam vrteo Bleed i Bondage, aj bas cu da ga pustim sad.

I Spotlight Kid mi nikad nije bila nista posebno, aj pre albuma cu tu pesmu da pustim opet xD

Haha, sto ne podnosim solaze na klavijaturi, zlo jedno

Sto se AD obrada tice, Killer su razvalili. Ni onaj Easy Livin' mi nije nesto posebno

• 8 months later...
comment_2825837

Najbolji je Dust sa S Cloe-ome , tj hrvatom Zeljkom Topalovicem.

on je srmdljiva pederćina.sjebao je anđel dust,sjebao je skener.

taj ti dođe nešto ko tifa... samo što tifa nije raspado bendove.on se raspo.

• 2 weeks later...