Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 524
  • Views 50.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• gaze ga ljudi za taj intervju jer jeste odgovorio kao bednik jer se ekstra potrudio da svima bude jasno da je to sto eddie radio njemu glupo. mogao je vrlo lako da ostane na "nije moj fazon, ali

• truliandedzombileš!
    truliandedzombileš!

Može malo nekontrolisanog voršipa?   Grace for drowning je remek-delo! Po mom mišljenju, najbolji prog rok album u poslednjih... dvadesetak godina minimum. Preko osamdeset minuta nepatvorene umet

• Face Of Melinda
    Face Of Melinda

Cekaj meni samo nije jasno zasto ljudi imaju potrebu da se osete uvredjenim, fazon cak i sin od Edija je bio u fazonu "krivo mi je sto je SW to rekao, jer sam njegov dugogodisnji fan, opet znam u kom

• 5 weeks later...
comment_2803542

meni ce prvi album biti uvek najbolji i najdrazi, taj se album pojavio bas u vreme kad sam dosta slusao PT i odlicno mi je legao. posle, ova dva proggier albuma mi nisu legla, jer sam se malo odvikao od te muzike i bilo mi je tesko da ih svarim i ne verujem da cu ikad moci. daleko od toga da kazem da su losiji albumi ili tako nesto :D

ali ova nova pesma bas deluje kao totalna suprotnost od svega sto je uradio do sada, sto je i bilo ocekivano jelte...

• 3 weeks later...
  • Author
comment_2807453

Prvi utisci...one dve što su prve dali preko neta su ubedljivo najgore, dok, one dve što je pikao na turneji mi favoriti, plus "3 Years Older". Ancestral mi za sad baš jako izuzetno lega, vraća me u Beč pre godinu i po dana :] baš dobri fleševi

Inače, i nije toliko "drugačiji" album kao što ga je najavljivao...ako ništa drugo, očekivao sam taj ženski vokal da će mnogo više da bude zastupljen.

comment_2807805

Auuuu, koliko će ovo morati da se vrti, Wilson stvarno ume da bude izazov za slušanje. Posle prvih par obrtaja, rekao bih da Routine, Home invasion i Happy returns imaju najviše potencijala. Ne bih još komentarisao ove dve najduže, one će najverovatnije poslednje da legnu.

I da, Perfect life sjajno radi u kontekstu albuma kao što sam i pretpostavio, druga polovina ima prelepe vokalne harmonije koje samo rastu i razvijaju se. Sviđa mi se kako se ti akordi provlače kroz ceo album i daju mu pravi konceptualni šmek. :da:

comment_2807826

Auuuu, koliko će ovo morati da se vrti, Wilson stvarno ume da bude izazov za slušanje. Posle prvih par obrtaja, rekao bih da Routine, Home invasion i Happy returns imaju najviše potencijala. Ne bih još komentarisao ove dve najduže, one će najverovatnije poslednje da legnu.

I da, Perfect life sjajno radi u kontekstu albuma kao što sam i pretpostavio, druga polovina ima prelepe vokalne harmonije koje samo rastu i razvijaju se. Sviđa mi se kako se ti akordi provlače kroz ceo album i daju mu pravi konceptualni šmek. :da:

Potpuno se slažem, prvi utisci su jako pozitivni. Slušaće se ovo još! :da: