June 2, 20169 yr comment_2912241 Poslusah jednu pesmu sa novog Andy Stotta, zvuci kao neki hipster OPN fazon za siromasne, steta..
October 1, 20168 yr comment_2932447 Tek sad videh da je bilo diskusije na ovu temu... anyway kao sto rekoh ovaj pravac je poprilicno nova stvar za mene, pa idem lagano i slusam sta me radi. Da li sam u stanju da klasifikujem/adekvatno obradim muzicke ideje kao sto sam skolna tome u drugim pravcima, jos uvek ne. Ali volim da podelim iskustva kada mi se nesto dopadne I u tom slucaju album preslusam do kraja Vole, a ne samo uvodnu pesmu Mlad si, videlo se na Kayo Dotu neiskustvo u uzivanju u muzici... I rest my case
October 1, 20168 yr comment_2932584 vo prolazi kroz fazu praćenja svega i svačega. većina nas je to pregurala i sagorela. a idm je najdebilniji naziv za muzički pravac/skupinu muzičkih pravaca ikada.
February 9, 20196 yr comment_3004652 Autechre izbacuju live izdanja cele turneje iz 2015, samo ne znam koga lažu :D A Vo još u fazi praćenja svega i svačega ljubi brt