Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 866
  • Views 30.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

comment_2510802

Која неверица шта Клиперси урадише синоћ. :no:

Бајнам први играч Лејкерса који је забележио трипл-дабл у плеј-офу у последњих 21 година. И то је имао 10 банана. :lol:

comment_2512110

Boston me prijatno iznenadio u ovoj drugoj utakmici sa Atlantom, bio sam skoro uveren da će izgubiti. Mislim da su sad sigurni za prolaz u sledeći krug, uz Indijanu, Majami, i, kako mi sad deluje - Filadelfiju. Previše je oscilacija u ekipi Čikaga bez Rouza, mogu da budu zadovoljni ako prođu u polufinale, što nešto ne verujem da će se desiti. Zapad je dosta zanimljiviji, sve potajno navijam za autsajdere, tj. za ispadanje Lejkersa :haha: Bilo bi zanimljivo i da Dalas, o kome se nešto ne bruji previše, prođe dalje, u prve dve utakmice pobeda im je izmicala. Oni, Denver, San Antonio i Memfis, bilo bi lepo polufinale konferencije :)

comment_2512913

Auuuu, Dalas ispustio prednost od 13 razlike u poslednjoj četvrtini, mislim da im je Harden presudio sa 15 poena u poslednjih 12 minuta :mhihi: I neka, takvom igrom se ne ostaje dugo u plejofu. Večeras prolazi i Majami, a očekujem i pobede Bostona, Denvera i Filadelfije. Video sam onu povredu Noe, baš je gadno izgledalo. Valjda smo svi koji smo igrali košarku doživeli tako nešto u životu, pa je jasno da nije toliki problem prvih par minuta, sati, ali posle odspavane noći recimo :mrtav: Jednom sam tako gadno doskočio posle polaganja, na jednom betonskom terenu, doskočio na ivicu terena, koji je bio par cm izdignut u odnosu na okolnu travu, nedelju dana hendikepa :haha:

comment_2513123

Stvarno jbt... Conley je malo kilavo preneo loptu na protivničku polovinu. S obzirom na to da je Gay prvo skočio pa napravio fintu u skoku da izbegne blokadu, pa šutirao, a lopta samo što nije ušla u koš, svaka čast, pre toga one dve sa po 8-9 metara, preko ruku, beži bre :haha: Tačno lik to radi u skoro svakoj utakmici, bilo bi zanimljivo negde videti njegov procenat šuta u poslednjim minutama neizvesnih utakmica, ali kontam da je prilično visok. Protiv Reptorsa su imali neizvesnu završnicu u utakmici ove sezone, i sahranio ih je Rudy, i to sve nekim skoro pa nemogućim šutevima za tri, ili nekim šutevima iz okreta sa 6-7 metara, čovek je stvarno, što bi rekli Ameri - clutch :da:

Guest
This topic is now closed to further replies.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.