Jump to content

NBA 2011/2012.


Baal

Recommended Posts

Него, нико не коментарише доминацију Тандера? :mhihi:

vestbruk shvatio da igra pleja i da može malo i da dodaje loptu najboljem strelcu lige i drugom u trci za mvp sezone. stvarno mi je bilo neshvatljivo da u prve dve utakmice ima više pokušaja od duranta. ok, u prvoj seriji je igrao protiv kida koji ima 100 godina, u drugoj protiv sešnsa, pa se primio. jedino da ga fišer dovede u red. :haha:

 

mada sam ja ipak za san antonio. ;) pop legenda.

6Sqzl.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zahuktavaju se obe serije, biće zanimljivosti. I dalje mislim da Oklahoma neće proći, tj. ne verujem da mogu ovako da igraju u gostima. Čak mi deluje verovatnije da bi Boston mogao da pobedi Majami :D

Share this post


Link to post
Share on other sites

Neće šutirati 11/11 opet naravno :D Kontam da njemu treba ta publika u OKC-u i da bez nje u San Antoniju neće pružiti posebno dobru partiju, kao što nije pružio u prve dve utakmice. Ali videćemo, očigledno se u finalu konferencije sreću dve najbolje ekipe, možda i u ligi, tako da šta god se desilo neće biti iznenađenje. Na istoku i nije baš očekivano finale, morao je tu biti Čikago, ali nisu imali sreće. Eh, da se bar Bradley nije povredio, i da je tu O'Neal, da je tu mlada nada Green, skoro sam siguran da bi Celticsi izdominirali. Oni su na početku sezone imali ekipu koja je bila spremna da juriša na titulu, ali su se pretvorili u Blazerse i nesreća ih je pokopala.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ма знам да неће, спрдам се мало. ;) Али стоји да човек има повећи потенцијал. У сваком случају, титулу ће узети или СА или Оклахома. Не видим начин да било ко њих заустави од тимова са истока, па чак ни Мајами.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Iju sinoć faulova. Pierce i James u produžetku izašli iz igre zbog 6 ličnih :D Po 5 je imalo još nekoliko njih, sećam se da je imao Bass i Pietrus, možda još neko. Majami se ispromašivao na liniji za slobodna bacanja, Ray Allen još uvek igra, i to je to, pobeda Bostona. Majami ima neku 'taktiku' da pusti Boston na +15, tj. uglavnom je Wade kriv bio u obe utakmice, a onda jure i ovog puta stignu prednost, dođu do prednosti, ispuste je, James pogodi trojku za produžetak, i opet ispuše xD

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pokrali jesu + je Boston trebalo da ima poslednji napad. Čini mi se da Garnet nije bio dobro postavljen kod ofanzivnog skoka Majamija i dali su im priliku da završe odmah, sva sreća pa je Džejms mašio tricu.

Edited by Narsil

Share this post


Link to post
Share on other sites

Evo ja ne gajim neku posebnu mržnju. Dečko nije posebno bistar, ali valjda se to i ne traži od sportista, čim je počeo da sa ekipom srednje škole dominira po Ohaju odmah je bilo jasno da će da batali obrazovanje i usredsredi se na košarku. Ako je razlog to što je otišao iz Klivlenda, to je smešno, opet, svi igrači valjda žele tu titulu, on je tamo čekao 7 godina, nosio ekipu na leđima i sam je dovodio do finala, ali jbg klub jednostavno nije dovodio igrače uz pomoć kojih bi osvojili prstenje. Tako je i Carter otišao iz Toronta, molio je menadžment za pojačanja, godinama čamio u osrednjoj/lošoj ekipi, da bi na kraju otišao, a fanovi su ga naravno zamrzeli zato što nije ostao da gubi do kraja karijere u Reptorsima. Jedino mi ima smisla ako Jamesa neko ne voli zbog glumatanja. To je počeo da radi ove sezone, bio sam prilično iznenađen, ranije to nisam primetio. I koraci, hahaha, to je ludilo, često mu sudije tolerišu korake, ali to je tako u NBA, samo što se njegovi koraci uvek osuđuju jer je eto najbolji igrač, a istovremeno i jedan od najomraženijih :D Inače, što se igre tiče, ne znam za neki valjan argument da nije najbolji igrač u ligi, jbg, navijam da Heat izgubi, ali čak i uz očajno izvođenje slobodnih bacanja ne vidim ko drugi zaslužuje taj epitet najboljeg igrača.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...