Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 265
  • Views 15.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• lemmy sixx
    lemmy sixx

Ajde reci mi to uzivo.Ustvari cekaj,ne mozes,polomio si vilicu u navijackoj tuci i zatim si pijan zaspao na klupi.Dobre su ti intelektualne mogucnosti.

• Josif Visarionovič
    Josif Visarionovič

Asus,imas tastaturu i baterija traje mnogo duze. Ja sam inace za 2 dana 2 puta brikovao S2 dok sam radio update preko Odina,prvo na 4.0.3 i posle na 2.3.6.

• Josif Visarionovič
    Josif Visarionovič

ICS na 256mb rama nisam siguran da ce ti najsjajnije raditi s obzirom da mnogo guta memorije. Meni 2.3.6 potrosi oko 300,ICS mi je retko ispod 500 gutao,i umeo je malo da laguje,ali to je verujem i d

• 3 weeks later...
comment_2536876

Resih da menjam telefon, preko Telenora. Napominjem da je preko Telenora nazalost obavezna zamena. Sveo sam izbor na 3 komada, meni trenutno najpristupacnija:

ZTE Skate 4.3 (Kapiram da nije nista posebno, ali ga ima kolega i ne deluje lose na prvi pogled.)

Samsung Galaxy Ace

Samsung Galaxy Ace Plus

Je l' neko radio sa gorepomenutim telefonima?

Edited by -Mare

comment_2541721

Vec drugi puta mi se desava sledeca stvar: displej na telefonu mi se pali i gasi sam od sebe.Zakljucam ga i nakon odredjenog vremena on pocne da se pali i gasi,tako minut-dva i onda stane.I nakon odredjenog vremena ponovo.Prvi puta sam to resio tako sto sam sistem ponovo stavljao,ali me sada mrzi do jaja to da radim.Ima neko resenje za ovo?Imam gingerbread 2.3.6 XXJVU.

comment_2541739

Решење је да купиш телефон сходно својим интелектуалним могућностима, а не да бацаш паре на оно што не умеш да користиш.

• 3 weeks later...
comment_2550734

da li tracking programi za određivanje položaja koriste samo gps ili je potreban i WiFi/Data network? Uzeo sam telefonče i potpuno sam neupućen a u ovih par dana sam samo jednom uspeo da se lepo povežem i da mi odredi stvarni položaj na mapi i da program za trening krene da snima kretanje... data network nema jer sam ubacio prepaid karticu sa 0.5rsd (kontrola troškova pro level) a WiFi uhvati tu i tamo pa ne znam da li je do toga ili je nešto drugo ili je inače tako teško navatati satelit...

• 4 weeks later...

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.