January 6, 20232 yr comment_3082928 Meni je jedini cd koji je ikada prestao da mi radi SMF - lako ćemo, ali tad "originali" domaćih bendova i nisu bili neka tehnologija nego rezanci. Moj ćale ima neke diskove iz 80-ih, i dalje šljakaju. I preskače mi neki Consecration, ladno su mi na koncertu prodali izgreban disk. Report
January 6, 20232 yr comment_3082929 27 minutes ago, Talvi said: imam negde taj Amon Din, baš bih mogao nekad da proverim radi li i dalje Aj živ bio vidi, pa ako radi ripuj mi u flac. Report
Sunday at 06:11 PM2 days comment_3120091 e stiglo mi 40 Draconic diskova od nekog distributera iz nemacke ako nekom slucajno treba cena 0 din samo platite postarinu ili da se nadjemo po gradu Report
Monday at 09:11 AM1 day comment_3120099 Uzeću ja jedan ovih dana. Taman da ga stavim na policu pored Through Art Report
Monday at 03:30 PM1 day comment_3120104 Joj, jesam ti ostao dužan taj disk pa kažeš ironično :) ? Ili nisam i imaš "bendovi u kojima je svirao Laza" policu :) ? Report
Monday at 03:42 PM1 day comment_3120105 ocekivao sam neku bas kul i zvanicnu najjavu da ja sad sviram u TA, ovako bas ispalio anticlimactic Report
Monday at 03:56 PM1 day comment_3120106 22 minutes ago, Marko, Mon_a[MOR]e said:Joj, jesam ti ostao dužan taj disk pa kažeš ironično :) ? Ili nisam i imaš "bendovi u kojima je svirao Laza" policu :) ?Nisi, dao si mi ga odavno. (that's not what she said)PS nadam se da je onaj soilwork Draconic a ne braća branković Draconic Report