June 26, 20232 yr comment_3088340 Super novi WHazel, u principu ista priča kao prošli gde hitovi baš hituju, a ostatak je poprilično neloš. Formula ostala ista, možda malo laganije samo ovog puta. I dalje me oduševljava vokal koji istovremeno zvuči kao da ima i 30 i 60 godina. Baš mi ima timeless vibe. Još je čudniji uživo kad ga vidiš kako radi vokale, a izgleda kao da je upravo svirao "2 dinara druže" u studenjaku.
June 26, 20232 yr comment_3088347 meni nije ni blizu hitican kao prosli album, ali mi mozda drazi. posebno volim poslednje 3 pesme koje su opustenije, manje metal, vise wishbone ash/tull sto kazes, jako timeless zvuk imaju koji nekako nije ni retro ni moderan.
June 28, 20232 yr comment_3088394 Kuruz sa laznog kaci Megaton Sword koji nije opsteprihvacen. Sledeci post ce traziti da priznamo svi ukradenu lakrdija titulu.
June 30, 20232 yr comment_3088495 I meni je super novi Wytch Hazel, neverovatno prijatna muzika i mekana, melodična produkcija, baš se lagano sluša i sa osmehom. Ima nekih baš super solaža koje fino naležu na ritmički deo pesme, na Time and Doubt na primer. Pevač ima isto tako jako prijatan glas, nema onog napinjanja i neprijatnih visokih tonova, osim da se udari klimaks. Poslednja stvar možda najbolja. Ipak, nema baš nekih izrazitih hitčina kao na prošlom.
July 12, 20232 yr comment_3088839 Odlican bend,a nije uopste popularan,bar koliko sam ispratio,video postavljen/update-ovan pre tri dana te sam ga danas eto nasao i cuo,te je u neku ruku novitet iako je album iz 2020-e. 🙂... zanimljiva pesma,i album je dobar. Preporuka za sve ljubitelje heavy-speed muzike.
July 26, 20232 yr comment_3089163 Meni se ovo za sada bije sa WHazel za heavy album godine, baš se uvlače pesme pod kožu
September 7, 20232 yr comment_3090094 Ovo je u osnovi trad, ali ima i još ponešto. Organski zvuk, aranžmani šarenoliki, vokal priča za sebe. Meni leži k'o kec na deset. Vision Master - Sceptre (2023)