Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

Белгија је одиграла резонски, како им највише одговара, али ипак је пресудило то што су индивидуално много слабији. Мене брине то што имамо и са Белгијом проблема кад се Крле затвори, а камоли са неким озбиљнијим екипама. Нисам задовољан улогом пре свега Бјелице који треба да буде уз Крлета вођа тима и неко ко ће да нам буде кључни играч у репрезентацији следећих 7-8 година. Надам се да ће се окуражити мало, мада немам поверења у њега. Има предиспозиције да буде најбоља европска тројка а он једва искамчи 20 минута у Кахи,овде уместо да кикирики екипама убаци по 20 + поена њега нигде нема.

Марковић сјајан кроз ово првенство, Калинић ради посао одлично, мали Богдан сјајан, безобразан, има дечко муда, то одавно нисмо имали на спољним позицијама ( Теа не рачунам, њега само боли курац, то је друга ствар). Нападачки смо прилично лимитирани, али смо млади и физички спремни, ако хоћемо нешто да урадимо морамо да цепамо одбрану и да имамо поене из контри и после скока. Скок нам је зачуђујуће слаб с обзиром да доста времена играмо са 2 центра, то је исто минус. Прексутра препишати Украјину, одмах на почетку их згазити и онда полако играти. Ако Крле буде морао и против њих да игра 30 + минута до курца. Нема он толико снаге.

Литванци добили Французе, Французи делују до јаја незаинтересовано. Слаби су испод коша, они црнци су им јаки али глупи као курац у без технике, Крле би морао да им убаци 20-ак поена. Кахуди, Дио, нису екстра класа, итекако можемо да играмо са њима али нам треба бољи шут споља. У припремама нам је сјајно ишао шут, верујем да ће да проради. Боље у нокаут фази него сад.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

@ Karnisero

 

To je to otprilike, nema se ovde sta mnogo dodati. Meni se uopste ne svidja sto moramo da se mucimo s ovim indijancima, utrpali su nam previse lakih poena, mora odbrana mnogo bolje da se igra jer nam napad nece biti dovoljno dobar da to kompenzuje protiv nekih boljih reprezentacija. Ne znam sta bi bilo da Markovica ne usrase ona 3 suta

 

Plus, nemamo nijednu akciju za spoljne igrace, 90% napada nam je spustanje lopte na Krstica, to je katastrofa. Centar nam ima najvise asistencija, a ne moze se reci da je bas Divac sto se tice dodavanja. Bjelica i Nedovic da se uozbilje, da pogadjaju otvorene suteve za 3 i da ponekad idu i na solo prodor/pick 'n' roll bilo bi odlicno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da igramo sa nekom pravom reprezentacijom pukli bi kao bas. Ovde na prvenstvu izgleda nema takvih tako da imamo srece. Krle asistent!!! :mhihi: Nama akcije za spoljne igrace i ne trebaju kada ne znaju kako se sutira.

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...