Jump to content

Košarka


Baal

Recommended Posts

Примењен је рецепт батинања који сте ви возили прошле године.

Потрошиш 4 играча да сачувају једног или двојицу, батинају сваку секунду без обзира на личне.

 

Утисак вечери - пева се Човић Весни, а Неша Баксуз одма' трчи за записнички сто да се жали.

Share this post


Link to post
Share on other sites

@LoveHateLove: Znam da za FMP/ILR/CZT/CZ diskusije. Zezanje, sprdanja, kosarka je samo zabava... Ne treba shvatati stvari tragicno. A pozivanje na Kragujevac je pogresno, a objasnio sam i zasto, i nema veze sa time ko je osvojio taj trofej...

Edited by ..charlie..

Share this post


Link to post
Share on other sites

ф5, ф5.

 

taj neki raduljica

 

toplo mi oko srca

 

Ali da te unistavaju Koprvice i Milutinovici,dok onako blijedo i nemocno gledas,bez trunke emocije,a bolji si za tri klase od njih,igras evroligu i u njoj stices iskustvo,dobro si i redovno placen,imas najbolje uslove u drzavi....I to vec drugi put u mjesec dana,sto izbacije i slucajnost kao jedino preostalo opravdanje. Ubjedljivo najjadnije Zvezdino izdanje ikada!!!

 

još ijekavica

uh

Share this post


Link to post
Share on other sites

Da čovek ne poveruje. Međutim, meni nešto pada na pamet. Idu izbori, a grobarska javnost, na čelu sa "prognanim", je baš digla glas protiv našeg "vođe". U fazonu, nijedan grobar ne sme glasati za ovaj režim, jer on uništava partizan, itd. Možda nam je naređeno sa viših instanci, da ih pustimo ova dva derbija, možda u taj paket ulazi i predstojeći derbi u fudbali, jer nam nije toliko važan. Ne zaboravite, uticaj politike na sport u zemlji Srbiji je ogroman.

 

RSB suvo zlato

možda i naši troluju tamo, prsoto mi je neverovatno da neko ovako razmišlja

 

S obzirom da veliki broj franjevaca cita ovaj forum hteo bih nesto da kazem na ovo.

Na ovom pismeno treneru i lovi koju su dobili o drzave u poslednje vreme neka bogu zahvale izborima ove godine i neka se ne zavaravaju da ce renesansa da potraje. Cim se slegne postizborna prasina nastavicemo da stavljamo tacku na njihov svet, a nas cilj treba da bude ugovor sa novom EL i cele sledece godine utakmice u prepunoj areni. Blamiranje svakako ne pomaze, ali kako je kosarka odavno biznis tu ne bi smeli da podbacimo

 

:haha: :haha: :haha:

 

ubi ih Milutinovićevo kucanje, svi o tome pišu haah

Share this post


Link to post
Share on other sites

Od cega li su se oni onako usrali da niko nije smeo da skoci kao covek, imali ste 30 skokova u napadu, izgubimo0 utakmicu u kojoj ste dali 68 poena, od toga pola sranje kroz gusto granje. Kakvo jadno izdanje. Vise nego zasluzen poraz. Jajca.

Share this post


Link to post
Share on other sites

izgubimo0 utakmicu u kojoj ste dali 68 poena, od toga pola sranje kroz gusto granje. Kakvo jadno izdanje. Vise nego zasluzen poraz. Jajca.

 

Nisam kenjao po javnim mestima i ostalim parkovima sigurno jedno 10 godina. Valjalo bi se podsetiti tog olakšanja, bila bi to erupcija oduševljenja.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Брате Немања, па ви сте углавног преко пенала поентирали до последње четвртине.

To nije bio nas izbor, nego vas i na kraju se ispostavilo pravi, jer da je Cirbes pre svih i ostatak ekipe na pocetku pogadjao mi bismo otisli na 15 razlike posle 13-8. Promasili smo 8 bacanja ili vise samo u prvoj cetvrtini. Kad sam rekao sranje, mislio sam na nerezonske pogotke Vilsona, Dzonsa i Murica, koliko je to mocuge reci za Murica, jer je on ipak poznat kao suter.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...