Jump to content

NBA


Baal

Recommended Posts

Kako ovaj Griffin ne zna da igra košarku, wow. Lik igra krilnog centra a nema nikakvu tehniku u reketu, smešno je kad pokušava da šutira, jedva pogađa obruč sa 6 metara. Da nema Paula u ekipi ne bi imao ni 10 poena po meču. S druge strane, ovaj Vučević, mogao bi da bude igračina.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pa kad je klasican sivonja. igra po filozofiji razvali obruc jebi mu oca i majku. samo ceka da mu pol namesti alejup pa on da izvrsi egzekuciju. najgore je sto ima klinaca koji se prze na njega, samo im je zakucavanje u glavi. odes na neki basketaski teren i vidis takmice se ko ce koga da preskoci i pokida obruc, a kad se igra veze sa kosarkom nemaju.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Јесте да су играли са Бобкетсима али још једна победа Торонта синоћ. Да су раније ушли у овакву форму,можда би се борили и за плејоф, овако ништа. И то све без Клеизе,Валанчијунаса и Барњанија. Мада им је и боље да жабарски квази центар што мање игра. Да су паметни одавно би га трејдовали за неку крштену петицу.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bila je ona priča za Gasola, ali verujem da bi Lejkersi silovali i tražili za Gasola još pola ekipe, a za ovakvog Gasola kakav je trenutno ne vredi dati mnogo. Pročitao sam i da je Toronto zainteresovan za Rudija Geja, mada ne vidim neku potrebu za igračima na tim pozicijama. Ima još vremena do plejofa, a sutra u goste dolazi Milvoki, koji je direktan konkurent, i koji meni deluje kao najbolji kandidat za ispadanje iz plejof trke. Ako Reptorsi uspeju da dobiju tu utakmicu, biće samo 3.5 utakmica od plejof mesta. Kontam da će Filadelfija večeras izgubiti, pa bi Reptorsi već sutra mogli biti 9. na istoku. Mogu da jure 8. mesto, ali dalje ne mogu, Boston će realno igrati sve bolje i bolje, kao i svake sezone, što se već vidi, odvalili su neke ozbiljne protivnike u ovih 5 pobeda u nizu što imaju; ostali su predaleko. Kad sam već kod ostalih, ova Indijana se fantastično drži. Uskoro im se vraća Grejndžer, imaju šanse da pucaju na prvo mesto u konferenciji.

Share this post


Link to post
Share on other sites

pa kad je klasican sivonja. igra po filozofiji razvali obruc jebi mu oca i majku. samo ceka da mu pol namesti alejup pa on da izvrsi egzekuciju. najgore je sto ima klinaca koji se prze na njega, samo im je zakucavanje u glavi. odes na neki basketaski teren i vidis takmice se ko ce koga da preskoci i pokida obruc, a kad se igra veze sa kosarkom nemaju.

 

to me podseti na jednog lika iz vrbasa letos, moje godishte, napucan, non-stop na terenima. isto sivonja, igra na snagu i zakucava kao nenormalan (slomio tablu jednog kosha proshle godine). nisam igrao s njim do tada i mislio sam da ce me pojesti jer ima nekih 20 kila vishe, a slichne smo visine i na basketu je maltene svaki dan. na kraju sam ga ubio u igri, lepio sam ga, krao mu lopte, iako me je na silu gurao u reket. nigde veze s basketom.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Bila je ona priča za Gasola, ali verujem da bi Lejkersi silovali i tražili za Gasola još pola ekipe, a za ovakvog Gasola kakav je trenutno ne vredi dati mnogo. Pročitao sam i da je Toronto zainteresovan za Rudija Geja, mada ne vidim neku potrebu za igračima na tim pozicijama. Ima još vremena do plejofa, a sutra u goste dolazi Milvoki, koji je direktan konkurent, i koji meni deluje kao najbolji kandidat za ispadanje iz plejof trke. Ako Reptorsi uspeju da dobiju tu utakmicu, biće samo 3.5 utakmica od plejof mesta. Kontam da će Filadelfija večeras izgubiti, pa bi Reptorsi već sutra mogli biti 9. na istoku.

 

Волео бих ја да их видим у плејофу,скроз су шмекерска екипа. А шабана Барњанија би ја и џабе дао,само нека не игра.

Зна ли неко ишта о Пековићевом уговору? Ја сам чуо приче да ће Минесота да га трејдује за Варежаа (боктејебо) јер немају места у селери кепу за нови уговор.

И зашто је побогу Сан Антонио довео Бејнса из Олимпије? :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ima još vremena do plejofa, a sutra u goste dolazi Milvoki, koji je direktan konkurent, i koji meni deluje kao najbolji kandidat za ispadanje iz plejof trke. Ako Reptorsi uspeju da dobiju tu utakmicu, biće samo 3.5 utakmica od plejof mesta. Kontam da će Filadelfija večeras izgubiti, pa bi Reptorsi već sutra mogli biti 9. na istoku. Mogu da jure 8. mesto, ali dalje ne mogu, Boston će realno igrati sve bolje i bolje, kao i svake sezone, što se već vidi, odvalili su neke ozbiljne protivnike u ovih 5 pobeda u nizu što imaju;

 

haha, Fila dobila :lol: Da nisu toliko losi timovi na Istoku, ne bi Toronto imao sanse - mada meni po sastavu deluje i da je Milvoki jaci, ali Reptorsi trenutno bas dobro igraju. Barnjanija ni kad se oporavi ne stavljati u igru, ne moze on da uzima toliko lopti u napadu, sada je mnogo bolja selekcija suta, igra se timski... Mislm da bi njega bilo ok trejdovati za bilo koga + neke pikove koji se kasnije mogu iskoristiti u daljim transakcijama

Edited by WoS

Share this post


Link to post
Share on other sites

Holidej 30 poena, lagano :) Sviđa mi se ova ekipa Reptorsa, nemaju neku zvezdu koja uzima ubedljivo najviše šuteva, pa ostali ne oklevaju da opale kada imaju šansu. Brzo igraju, imaju dobar protok lopte, a kada je Barnjani u napadu i dobije loptu, tu igra staje i on rešava, najčešće neuspešno, ne uvodi nikakve novine u svoju igru i previše je predvidiv, pravi često nepotrebne finte šuta, jednostavno su ga pročitali i sada je dosta lošiji igrač nego ranije, a odbranu izgleda nikad neće naučiti igrati, tako da ga stvarno treba trejdovati negde i iščupati bar nešto od druge strane. Videćemo šta će biti večeras protiv Milvokija, nadam se pobedi, utakmica je vrlo bitna ako Toronto planira da se bori za plejof, a kako igraju tako mi deluje :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Zajebana utakmica, klupa Reptorsa odsutna, Filds nevidljiv, ali su ih bas sjebale te povredice Amira i Kalderona, bas su ih tad stigli, u drugoj cetvrtini. Nadam se pobedi ipak, ali realno Milvoki u finisu ima prednost, a i ova publika u Torontu je bas ocaj :mad:

 

Jbg, ovako se gubi plejof mesto. Elis i Dzenings iskusno zatvorili utakmicu, ali kljucna je bila Sandersova blokada i trojka Danlivija par sekundi posle, tu su otisli na 4 razlike i to je to. Ali dobro, lepo je videti ekipu Reptorsa koja igra na nekom prihvatljivom nivou :D Videcemo sta ce da urade protiv Bruklina i Cikaga.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Пековић се повредио синоћ, надам се да није озбиљнија повреда. У тој Минесоти нешто дебело не штима са припремама, тренингом или медицинским особљем.

Лејкерси ће после много година да имају доброг пика.

Share this post


Link to post
Share on other sites

http://www.b92.net/sport/kosarka/nba.php?yyyy=2013&mm=01&dd=18&nav_id=678618

 

"Igrao sam protiv Ti-Meka, 'skuvao' sam ga, 'ispekao' sam ga. Nije bio ni blizu. Pitajte ga, reći će vam.

Jednu partiju sam dobio 11-2. Posle treće rekao je da se povredio i da ne želi više da igra", rekao je Brajant.

 

11-2

Share this post


Link to post
Share on other sites

...samo što se oni takmiče u košarkaškoj ligi, a ne u basketu. Brajant često zna da bude previše sebičan. Ne kontam zašto on sad o tome priča, njegova je ekipa izduvala sinoć od Majamija koji je prethodno veče igrao u Ouklendu protiv odličnog Golden Stejta. Realno Džejms sinoć 39 poena (šut 17/25), 7 skokova, 8 asistencija (Brajant 22 poena, šut 8/25, 4 skoka, 1 asistencija, 6 izgubljenih lopti). Nema vađenja za Lejkerse, svi su igrali. Imali su kompletan tim, imali su gosta koji je prethodno veče igrao protiv jake ekipe, i opet su izgubili. Ova individualna hvalisanja samo pokazuju koliko im je tim nesložan. Kako igraju i kako se ponašaju, treba da budu srećni ako uopšte dođu do plejofa. A pravo da vam kažem, više bih voleo da u plejofu vidim ekipe koje se trude, igraju složno i ne drame previše po medijima, tipa Portlanda, Minesote, Jute.

  • Upvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

E, zna li neko da li postoje neka pravila za sastavljanje rasporeda odigravanja utakmica u sezoni? Primetio sam npr. da su prošle godine Lejkersi dobili sprdnju od rasporeda, tipa igrali, ne sećam se tačno, ali otprilike 15-16 od prvih 20 utakmica kod kuće sa sve lepim pauzama od bar 2 dana. Ove sezone su isto među ekipama koje su igrale najviše utakmica kod kuće, i još im ovako poklanjaju protivnike koji dolaze umorni sa utakmica koje su igrali veče pre, dok su Lejkersi kulirali. I pored svega toga oni brišu prašinu za Minesotom kojoj je pola ekipe povređeno i koja je igrala već 20 utakmica u gostima. Evo npr. Lejkersi danas odmaraju, tj. putuju u Toronto valjda, gde igraju sutra sa Reptorsima, ali naravno Reptorsi igraju večeras u Filadelfiji, tako da nemaju neku posebnu prednost, tj. čak su u lošijoj situaciji, jer su večeras u Filadelfiji, pa posle utakmice putuju u Toronto, dok su Lejkersi verovatno već tamo i utakmicu će dočekati odmorniji od Reptorsa. OK, mali je to uzorak, ali isto tako mi se prošle sezone činilo da npr. San Antonio igra dosta više back-to-back i čak back-to-back-to-back (skraćena sezona) utakmica od svih ostalih ekipa, a pored Bostona recimo su baš oni najosetljiviji na takav raspored. Zanima me ko to kontroliše, ko određuje da li su rasporedi fer ili ne, da li se vodi računa o broju back-to-back utakmica, ...

 

Nego, Lejkersi gostuju Torontu, pa Čikagu, pa Memfisu, pa dočekuju Jutu, OKC i Nju Orleans, pa u goste Finiksu, Detroitu, pa onda Bruklinu, Bostonu, Majamiju. Jao što bi bilo lepo kad bi tu upisali 7-8 poraza. Nije uopšte nemoguće, Finiks, Detroit i Nju Orleans će dobiti, za Reptorse ću navijački reći da imaju šanse (ali u poslednje vreme su uvek guste njihove utakmice), ostale bi lako mogli izgubiti. I neka, malo da odmore od plejofa :)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...