Jump to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

yumetal.net forum

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Replies 5.2k
  • Views 174.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• SkullKrusheR
    SkullKrusheR

12. kuruz switched from being a die-hard cigan to being a die-hard grobar and simultaneously changed his style from long hair and immortal t-shirts to tracksuits and air max shoes and later to suits a

• Hail Metal
    Hail Metal

Jos jedan dokaz u obilnoj dokumentaciji o povezanosti UCK i ManUtd-a. Kad vidim snimak onog siptara sto lomi krst ja prvo pomislim na Fergusona , najozbiljnije. Mislio sam da se Ferguson pokajao i zat

• Night Prowler
    Night Prowler

comment_2884888

Гвардиола у Ситију наредне сезоне, званично објавио клуб. Кренуло је, ако Симеоне дође у Челси, а Мурињо у Јунајтед остаће ван ПЛ типа три врхунска тренера.

comment_2884901

Па сад су топ тимови лоши баш зато што струка шкрипи. Пелегрини нема идејју, добија на индивидуални квалитет суперзвезда, Венгер је тврдоглав и заглављен у некој 96. о Ван Галу не вреди ни причати. Једини човек у неком битном клубу који тренутно ради сјајан посао је Покетино.

comment_2884904

Онда можеш ставити и Билића у ту причу ако иде грбави Ттхм.

Најдебилнији клуб. Колико је ту само новца просуто.

Само ми немој рећи да је Ттхм готива, убићу се. :bigblue:

comment_2884913

Ради Билић добар посао, али је далеко од борбе за титулу, а Спарси су још ту. Ради и Хау, вероватно најбољи менаџер тренутно после Покетина.

Не готивим генерално Спарсе, али Покетино ради сјајно, а много су ми готивни неки играчи из садашње поставе - Кејн, Трипије, Ериксен.

Просули су гомилетине пара на ужасне играче, али је Покетино елегатно и полако растерао дрвљад, што из клуба што из прве поставе. Сад је уваљао сакатог Таузенда, па тај ми не би у Бежанији играо. Отарасио се Кабула, отерао из првог тима Мејсона, Ламелу, Чадлија, разне шабане шпицеве, набавио крштеног штопера поред Вертонгена, погодио са Дајером у вези. Још да набави крштене бекове и тим је без рупа, бар у првих 11.

Надам се да ће сада неким чудом узети титулу (мада шансе нема) јер већ следеће године нема ништа од тога. Јединствена прилика и за Арсенал и за Спарсе, али ће је усрати вероватно и једни и други.

comment_2884916

Ако Мурињо дође Јунајтед озбиљан кандидат за титулу. Али заиста понашају се као да су српска државна фирма, Ван Гал вероватно мора да извади кару и млати њом по Вудворду да би га отпустили. 'Ајде што су резултати преужасни, него што се баш види да нема шансе да икада буде боље под Ван Галом.

Recently Browsing 0

• No registered users viewing this page.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.