Jump to content

Premier League


Јарослав

Recommended Posts

Гвардиола у Ситију наредне сезоне, званично објавио клуб. Кренуло је, ако Симеоне дође у Челси, а Мурињо у Јунајтед остаће ван ПЛ типа три врхунска тренера.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Па сад су топ тимови лоши баш зато што струка шкрипи. Пелегрини нема идејју, добија на индивидуални квалитет суперзвезда, Венгер је тврдоглав и заглављен у некој 96. о Ван Галу не вреди ни причати. Једини човек у неком битном клубу који тренутно ради сјајан посао је Покетино.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Онда можеш ставити и Билића у ту причу ако иде грбави Ттхм.

Најдебилнији клуб. Колико је ту само новца просуто.

 

Само ми немој рећи да је Ттхм готива, убићу се. :bigblue:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ради Билић добар посао, али је далеко од борбе за титулу, а Спарси су још ту. Ради и Хау, вероватно најбољи менаџер тренутно после Покетина.

 

Не готивим генерално Спарсе, али Покетино ради сјајно, а много су ми готивни неки играчи из садашње поставе - Кејн, Трипије, Ериксен.

 

Просули су гомилетине пара на ужасне играче, али је Покетино елегатно и полако растерао дрвљад, што из клуба што из прве поставе. Сад је уваљао сакатог Таузенда, па тај ми не би у Бежанији играо. Отарасио се Кабула, отерао из првог тима Мејсона, Ламелу, Чадлија, разне шабане шпицеве, набавио крштеног штопера поред Вертонгена, погодио са Дајером у вези. Још да набави крштене бекове и тим је без рупа, бар у првих 11.

 

Надам се да ће сада неким чудом узети титулу (мада шансе нема) јер већ следеће године нема ништа од тога. Јединствена прилика и за Арсенал и за Спарсе, али ће је усрати вероватно и једни и други.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ако Мурињо дође Јунајтед озбиљан кандидат за титулу. Али заиста понашају се као да су српска државна фирма, Ван Гал вероватно мора да извади кару и млати њом по Вудворду да би га отпустили. 'Ајде што су резултати преужасни, него што се баш види да нема шансе да икада буде боље под Ван Галом.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...