Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

makar više nema prcanja kada neko od večitih ovako kiksira. svi ćutimo i strepimo da će i naši da izduvaju. :haha:

 

Кога змија уједе...

 

 

Него:

10421337_701485686616159_2245326973384103735_n.jpg?oh=7dd5d622c1eeaf1e2bb058a0798c5efa&oe=551F4BDB

 

Gospodin Tomislav Karadžić pokazujući da su mu svi klubovi podjednako dragi (a ne samo Partizan kako tvrde zli jezici), poklanja navijaču Crvenog Državnog Projekta i premijeru, dres Čukaričkog.

Nakon kraćeg razgovora, gospodin Karadžić otputovao je za Suboticu. Mada je bilo predviđeno da putuje jednim od Lastinih autobusa, zbog dana žalosti koji još uvek traju u ovom uglednom preduzeću, morao je na put sopstvenim vozilom

  • Upvote 3
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja mislim da je i ovaj Trifke za trenutnu formu Despotovica i Kataia bog otac, ali ne sumnjam da ako bude realno da on dodje to ce znaciti da trenutno ima kondiciju prosecnog penzionera sa parkinsonovom ili makar neku ozbiljniju povredu. Ja ne kapiram ove nase, napadac je napadac, ako je neki lik i u cetvrtoj engleskoj ligi brutalno efikasan strelac bice bolji od ove nase bagre 10x - nego nasi em oce za dz likove da dovedu em prate otprilike 5 liga + prate svoje stare ispusene igrace. Pa jbt, kad je Porto mogao Hulka da dovede za saku pirinca iz druge japanske lige, odbijam da poverujem da uz dovoljno cimanja za neku bagatelu ne moze da se dovede neko ko je makar od ovih invalida trenutno u Zvezdi bolji. Skauting, pored sranja sa kintom i menadzerima vazda nas najveci problem, godinama unazad :udri:

Edited by Salvation

Share this post


Link to post
Share on other sites

Дебил, први пут кад је играо за нас био је сељачина, али је бар могао да трчи. Други пут кад је дошао био је једно од најспоријих крила икада виђених, наравно после га је зајеб'о суботички Роналдо.

Трифуновић није лош био, ал' он је за неког трећег-четвртог нападача, где он да нам буде прва опција. Ја сам се надао на почетку сезоне да се сад ради мало више плански, али карина од тога, на крају ћемо опет имати 70 играча на платном списку.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Carina. Da nam je bilo vise takvih a manje nekih Bronovickih, mozda bi u nesto manjem sranju bili nego danas. Inace, ste videli kako ovi klinci gaze protiv Udinezea? Jes, nisu ni oni igrali sa najjacom postavom/grizli sta god, ali svejedno, i sa pola kurca su jaci tim od celokupne JSL. Kao i sa repkom, glavni problem kod nas je sto se forsiraju igraci koje boli kurac a deca koja bi da se dokazu nedovoljno dobijaju sansu (sem Jovica :haha:)

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...