Jump to content

Jelen super liga


Јарослав

Recommended Posts

Nije sporno nista sem cinjenice da se nama sere kad se provucemo protiv ISTOG PROTIVNIKA na gol pred kraj tekme, a vi ste dali gol bukvalno 5 sekundi pre nego sto je sudija svirao. Kazem, necu to da postavljam kao primer, ali moram primetiti da vas je ukenjalo maksimalno i da se postavlja pitanje da li bi se igrao jos koji minut da NISTE bas tad dali, tj. da li bi se tekma tako ekspresno zavrsila da gol jos nije dat. Ali kazem, ima mnogo konkretnije sumnjivih primera, ako cemo vec da se prozivamo ko je mutio ove sezone, to cak i ne zasluzuje pomen, ali kad je vec Spartak u pitanju, rekoh da kazem i to.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Шта ти пишеш, па то није нормално. Прво помињеш суђење, па онда пребациш лопту како нас је усрало јер смо дали гол у 94. мин.

Да ли би се играло док не дамо гол? Да, ено Жива каже да је Васиљевић дао гол у 105. мин сваки пут кад гостује код Анђуса, a оно 89. мин.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa ne, nego kazem, dali ste gol i onda je sviran kraj - dakle, ili vas je usralo ili bi se igralo jos dok ne date gol ili ne postane previse ocigledno, to su neke opcije. Kazem, jos u prvom postu, nek bude da je ovo prvo, i verovatno i jeste, ali imate vi i mnogo sumnjivije primere, tako da mozemo i da zaboravimo ovo - pomenuto je samo zato sto je protiv tima koji se, evo, vec sumnjici i oduzimaju mu se bodovi zbog namestanja. Ali nema veze, kazem, sam gol ko gol je legitiman, to nisam sporio.

Edited by Salvation

Share this post


Link to post
Share on other sites

Увек можеш да кажеш:

а) усрало вас

б) судије погурале

в) противник пустио да му дамо гол у 94. мин

 

Јбг, ја размем неке ствари. Капирам, не волиш Партизан, не волим ни ја Звезду и нема тог ривала против кога бих навијао за вас, али буди бар једном у животу реалан.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jebote ljudi, jel mi isti jezik pricamo, ili se namerno hvatate za nesto sto sam vise puta rekao kao svoj NAJNERELEVANTNIJI argument zato sto ne mozete ni vi da ne kazete da npr. protiv Vozdovca ono nije bila sramota? Ajde jos jednom da probam, to je navedeno samo ad hoc zato sto se radi o Spartaku, ali po deseti put cu ponoviti, imate daleko gore situacije i slobodno mozemo da zaboravimo da sam to i napisao, ako vam je tako lakse.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ад хок те набијем на игнор.

Пун ми те је курац више.

 

111.jpg

 

12-13 год висим по форумима и у животу ми пало није да неког бацим на игнор, али ти си она најпокваренија сорта.

  • Upvote 4
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Pa slobodno, zabole me kurac. Jebote, mutite celu sezonu jos gore od nas, i onda truli krene da sere nama koji od onog meca sa OFK-om nismo imali nista ni iole sumnjivo. I onda sad ja moram da se pravdam sto sam rekao da ste vi imali itekako slucajeva, i sto si se ti onda uhvatio ko pijan plota za primer, koji sam cak i u prvom postu naveo da je NAJMANJE RELEVANTAN za ono sto pokusvam da kazem, tj. rekao ajde, da kazemo da je tu i sve legitimno (dakle, nema veze).

Edited by Salvation

Share this post


Link to post
Share on other sites

A bre ljudi, koliko ozbiljnosti oko necega sto je pocelo ko jedna rutinska "veciti" prozivka. Ja stvarno ne kapiram, ako sam preterao, izvinjavam se, ali jebote, ne razumem toliko udubljivanje i sekiraciju oko tako nebitne stvari kao da li je neka tamo tekma bila namestena, ukenj ili sta god. Pa jebote, nisam se hajdovao sa ljudima koji su me ne znam ni ja koliko prozivali ili ja njih, sad oko ove gluposti padaju takve akcije.. svasta.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Čovek rekja da se mož zajebava da se igralo dok Partizan ne dade gol ko što bi bilo da je Zvezda dala gol nekome takoj u tija nekolko minuta što je produžena utakmica. Čisto jedenje govna - za vas se igra dok ne padne gol, koje može koriste obe strane. Ništa neje napinjaja, polako.

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...