Jump to content

Светско првенство 2014.


Јарослав

Recommended Posts

Realno, ne znam koji kurac i kroasanima i svetskim medijima koji tvrde da je njihov drugi gol regularan, kada se iz aviona vidi faulcina Olica nad Cezarom. Ne mozes kao igrac da se zaleces na goshu i odvalis ga u skoku i da to bude "skok duel" - automatski je faul za goshu. Sa druge strane, penal je presmesan, a i sumnjiva je situacija za treci gol, deluje ala-Kojic gol iz kontre posle nedosudjenog faula za Hrvate. Realno, govno su igrali i jedni i drugi, remi bi bio sasvim posten, ali nek pate ustase, ko ih jebe.

Edited by Salvation
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

kakve sad ima veze 3. gol, šiptarska braća su se otvorila i napadala, usledila klasična kontra

 

ali zvezdanaesterac je prelomio tekmu, to je jasno

 

ništa od Brazila, još sutra da vidim Španija-Holandija, ako i oni ništa ne pokažu onda Žabari stvarno osvajaju

  • Downvote 3

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest Bata Životinja

jasno je da Švabe mogu da pobede sve osim Žabara, kao i da Žabari mogu da pobede samo Švabe i još par nekih anonimusa, ali usraće ih taman toliko

Share this post


Link to post
Share on other sites

ko je ovaj anonimus?odem sa foruma par nedjelja odmah se nakote petokolonasi i ubaceni elementi.

 

ustase ispale zadnje picke,da se nisu stisli ugazili bi ovu gomilu poluigraca i manekena.jedva cekam da nalete na nekog ozbiljnijeg protivnika da ih samelje,nece im pomoci ni da iskopaju kasapina iz osla odnekud.jebeni srna,bas je nasao utakmicu kad ce da podbaci.navijao bih i za njih i za bosance ali ne mogu da mi sve jebes nezavisno od toga sto su ustase,vec sto su tipicna balkanska gistro skupina a ne fudbalska reprezentacija.da imaju 5 puta bolji tim a ustvari tim nije po imenima nimalo naivan opet ne bi nista uradili,kao uostalom svi mi,produvane kurcine sa balkana,jer to nije takmicenje nego se ide da se zajebava,provodi i da se jebu brazilske picke i pederi.serem ti se ja u to,umjesto da se zagrize i da se pogine,imam utisak da bi naprimjer irci ili tamo neka poluekipa ali od normalnog naroda koji stvarno voli svoju zemlju a ne samo svoje sopstveno dupe pojeli ovaj kutron od brazila za dorucak.ubjedljivo najgori brazil ikad,i ovo ce im biti najveca bruka u istoriji.

 

ustvari za ovaj brazil treba ona rehagelova grcka,da ih isprebija,siluje i na kraju ispljune i da ponesu kao gospoda na kraju pehar kuci.

  • Upvote 2
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Misimura bogotac.

 

Ustase pokradene kod penala,i to zesce,ali ko im jebe mater,Misimura zna kako se to resava.A svakom normalnom srbinu ce biti drago,jebe mu se za cigane i tu vasu nelogicnu i neosnovanu mrznju.Samo logicna i osnovana mrznja.

 

Brazil ocajan,igraju ko picke.Ako ne promene nesto,prva ozbiljnija ekipa ce ih nasamarati.I voleo bih da nalete na bracu Mocarta,Kjelu i Djidjija,da dobiju par samara i u cosak.

  • Upvote 1
  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...