Jump to content

POSLEDNJI ARTIFICIJELNI ONLAJN IDENTITET KOJEG STE UPOZNALI U STVARNOM ŽIVOTU


Demon Seed

Recommended Posts

да знаш :haha:

 

Можеш само да прихватиш да ми попушиш курац. :P

 

рекао сам ти да ће бити застава, али текст на истој зависи од твог понашања до осмог марта :bigblue:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ja se nedavno prikljucih i krenula u pohode.. Pre par dana upoznala Lord Lffy Boatrace-a... i juce smo nastavili druzenje do zore :obrv: Super lik,smireniji nego na netu ahhaahahh..moooozda :) Duhovit i iskren !!! Skontali smo da nas gomila ljudi povezuje a nikada nismo imali prilike da se sretnemo negde :) I da, moze satima da prica o mangamaaaaaaaa :bigblue: Dakle ne samo o Maidenima ! I nadam se da cemo cesce da se zapijamo !!

QueeniJapana_zps1ee8e8f9.jpg

 

  • Upvote 1
  • Downvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Невезано за ово, прилично ме иритира то што су многи Јуметалци које сам упознао уживо неупоредиво тиши него на форуму. На Нету хиљаде постова, зајебанција, све кул, а уживо потпуно друга прича.

Ima tu jedna začkoljica koju si propustio. Na forumu imaš hiljadu tema za hiljadu postova koje možeš da napišeš kada god ti padne na pamet. Uživo ne možeš da vodiš razgovor tako da pređeš preko svih tih tema. :D Ovde su sve teme uvek tu i otvorene, a u razgovoru moraju da se pojave.

 

Inače se potpuno slažem. Iz mog iskustva, oni koji su ovde najbučniji i najviše pričaju, prozivaju i slično, uživo ne prozbore više od tri rečenice. Ili, kada sam upoznao ITFa i snajku, sećam se da su rekli da sam nešto tih, a ne kao na forumu, pa su nakon deset minuta rekli da sam se previše oslobodio. :D Najbolji primer je Sisus koji ovde lepo izvaga reči, proveri interpunkciju pet puta pre nego što postuje, a uživo nema glasnijeg čoveka, nijedan iščupani caps lock mu nije ravan. :haha:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...